Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvukli sve novce, a onda uništili kompletan ŠIPAD ! A ŠIPAD sa proizvodnim pogonima i distributivnom mrežom, bio pokretač drvne industrije !
Zabranis izvoz daske i propala je industrija u roku15 dana garantovani
Bosanske sume su bogastvo kakvo malo ko ima. Dovoljno se proci bosnom autom 200 km i srecses na desetine kamiona koji voze debla u pravcu Hrvatske Italije Njemacke Srbije ...bilo gdje otkud znam ja ga nisam pratio ali milioni odlaze dok vlasnici sume ( narod ) nema sta da jede ...samo naprijed
A drvna nam je najbolja industrija, najveći izvoznik, jadna ti majka, ni 30% predratne proizvodnje nije dosegla - a ni zakona o šumama nemamo. Nit plakat nit se smijat.
kad bi ilegalnu sječu i proizvodnju računali......120% :)
Ovi stranački botovi samo konstatiraju stvari .... Zašto nitko ne reče gdje je ta silna oblovina ( sirovina ) kad kapaciteti rade manje od 30 % a svaki pilandžija s jednim malim gaterom ili čak i s poluispravnom brentom se žali da mu konstatno nedostaje sirovina da bi mu ono što on optimistično zove pilana, moglo radit i to samo u jednoj smjeni ... ? ? ?
Jbg prije su sjekli šumu iz Bosne i vozili po republikama za potrebe Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije
Zna Dževad Muslimovic naj menadžer kako pokrenuti procese u šumama
Drvna industrija radi ispod 30 posto svojih predratnih kapaciteta... ili samo prijavljuje 30%. nikad šume nisu više eksplatisali na crno...
Pa gdje nece kad su aždaje sve unistile.. Krivaja, Konjuh, Janj???
na papiru, a u sumrak sto sticari prolecu po regionalnim cetama ....i to kolona , valjda onaj prvi nosi koverte