Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je ona zgodna bibliotekarka, samo zbog nje dolazim po knjige..........
http://www.azfamily.com/video?id=185393182&sec=528732&ref=rcvidmod
Krenes niz bezbroj puta krpljenu ulicu koja je i dalje puna rupa (sta rupa, bezdan) i zacujes skripu kočnica dotrajalog golfa 2. Vidis i izlog kineske radnje, a staklo na izlogu polupano i sada služi kao kenjlište ili pišoar za sjajne bosanske horsase, pijanice i kerove lutalice . Na gradskoj trznici vidis ljude kako prodaju razne proizvode, od hrane do robe sve po 1 KM.
Zamisli... Budi te cvrkut ptica. Izlazis na ulicu i osjetis miris tek pecenog hljeba iz obliznje pekare. Pogledas oko sebe...renesansni grad. Kraljevina Bosna u 2013. godini.
kakvo je ono anđeosko stvorenje na slici! :))
SDP najjači u BiH !!!