Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to super, ali budući itevci ne idu na ova beskorisna okupljanja, još uz to da budu dio promotivnih vijesti na klixu. Oni rade, uče, rade. Ovo ste trebali organizovati za buduće influensere/ice, da im kažete da nisu ni svjesni/e kakav kapacitet BiH ima. Ali treba opravdati postojanje alijanse, da se osnivačima pokaže da nešto kao rade dok se ti isti osnivači već počinju hvatati za glavu zbog najavljenog smanjenja posla.
Zato što je prosječno društvo u Bosni i Hercegovini nepismeno i ne zna ni tablice množenja ,, ali nije u tome problem nego je gori problem što ga to ne zanima. Društvu u BiH samo nek je kladionica , nargila , korida i dernek uz janje o gajbu pive.
U mnogim firmama juniori uopće ne nogu napredovati jer ih ucjenjuju,iako rade složene poslove,kao i senior developeri.
Sve je dobro dok ne bude i njih kao ekonomista i advokata i onda krenu obarati plate jer ce ih biti “ispod svakog kamena”. I onda radis za 1200 KM a cistacica u Telekomu i EP ima 1500 KM.
ma kaze meni jedan haver ma ova bosna raj na zemlji za nas frilensere ubija lik pare na burou prijavljen ko nezaposlen a pare prima na paypal niko nea uvida hoda po arubi, kubi, tamo ekvadorima jede mango a ti haso u bingu palete slaži
Kao i u svakoj drigoj sferi komplikovana politika gdje se zapisava sve na 3 dijela sprijecava razvoj i ove industrije