Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najgori sorti ljudi, cast izuzecima
Jest jest njih prve vakcinisati , pa neka nam pisu iz prve ruke o njenim nuspojavama , da ne lupaju vise !
Cuj oni bi prije policije npr I slično..
ja budala...ma dajte im sve vakcine oni su prioritet svakako,ko bi nas LAGAO da njih nema
Veći dio vas je ovdje ispljuvao novinare, a svaki dan i doslovni svaki sat ste uz medije i ne možete bez njih. Da nije novinara ne bi ni ovu informaciiju imali niti bi imali šta komentarisati. Licemjerni ste. Onda prestanite trajno medije koristiti.
A najprije ove Klixovce sto su smarali cijelo vrijeme s ovim. E njih prve pelcovati
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA cuj ih oj
oni preko 50 pa i zdravstveni radnici, novinari, taksisti, vozaci javnog prevoza, radnici na kasama...dvi koji dolaze u kontak sa velikim broje ljudi na svome poslu..ali prvenstveno oni preko 50 ,60..jer je to najugrozenija grupa..mladi imaju sanse da prebole lakse koronu
Bice ovo ljepsi svijet bez novinara.Rijetki su pravi
pa novinari najvise i reklamiraju taj proizvod stoga je i logicno da se svi cijepe kad tako uvjerljivo i pozitivno o vakcinama izvjestavaju.
Pekare nisu izložene fuj bez vas možemo i život će nam biti ljepši
Ugh, nekako sam znao da će se prioritizirati celebritiji.
prioritet su zdravstveni radnici, hronicni bolesnici, policija, stariji svijet, dijabeticari...sve ugrozene kategorije....pa onda novinari !!! ionaki vise radite copy paste nego sto ste na terenu
@Didic...ja govorim o prioritetima....pa sada koliko ce komada nabaviti ne znam
Izvini, a kad će doktori bit vakcinisani? Jel na kraju poslije manje bitnog naroda, jer tako izgleda