Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pred-nastavak
Kradzicu, da tebe nije bilo mnogi ne bi asfalta vidjeli i spasio bi nas bjede koju sada gledamo po ulicama. I to neka stave na optuznicu.
Heroj Dragan Fabić 😂😂 a truni u zatvoru pizdune!!
Dabic *
Zaso se informacija o ulogi Muslimanske Brace i njihova uloga u ratu u Bosni ne razmatra zajedno. Ko je saradzivao sa njima? Ko im je dozvolio da udzu u Bosnu i zasto? Mi Bosanci hocemo kompletnu sliku.
Sam sebi terapiju moze dati, blago budali!!!
KROMPIR!
Nacionalizam vas uči da budete ponosni na ssrranja koja vi niste napravili i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali.
Karadžić neka uživa u zatvoru ništa žalba