Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina smo zemlja na planeti, ako ne i u svemiru, gdje nam dolaze predsjednici drugih zemalja i ne susretnu se sa nasa tri vrla musketira.
Jedina smo zemlja gdje političari susjednih zemalja obilaze naše lokalne zajednice, što dovoljno govori koliko su jadni. 😄
@gooUser1608143933 to opet govori vise o nasim politicarima i njihovoj predstavi na medjunarodnoj sceni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tamo gdje je komšo persona non grata, Zoki je persona grata i legalan i legitiman.Živio Predsjedniče.
To je Zoka.
Znate li drage moje i malo manje, dragi moji da u R. BiH živi svega 270 tisuća tkz Hrvata dok broj ukupnog življa u zemlji doseže jedva 2.7 miliona ???
Ja i?
čuj u posjeti BiH.hahaha.Došao u rrcegovinu po glasove.šta se ima sastajati sa sarajevom.koda ima nešto ponuditi i oko čega razgovarat.ne znam nikako zašto se piše o njegovoj posjeti.
volio bih da mi neko odgovori: sta bi se desilo sa' hrvatskim pukom' da se glasanje ogranici samo na jednu drzavu'(za imaoce dvojnog drzavljanstva) unaprijed hvala na odgovorima
I svi Bošnjaci po bijelo svijetu glasaju na izborima u bih i?
Jedna od smješnijih stvari unutar hrvatskog političkog korpusa jeste taj tzv. HNS, koji je još jedna alatka u rukama Dragana Čovića. Naravno, cilj je prikazati da unutar BiH Hrvata postoji demokrac(t)ija, što je svakako jedna od većih laži. Drmaj Dragane, palo te je, ali će doći dan kada će se imovinski kartoni ozbiljno analizirati!!!!
Obilazi svoje ovce (glasace). Na sta spade predsjednik drzave clanice EU, jadno.
Zadto kod vas nije dosao?
Kakav je on precesnik vukojebine obilazi za obe srzave su bile provincije a danas pogotovo 😂 u sarajvo nemoze da ode .. obilazi ovce svoje
Jasno je svima koga Komsic predstavlja
Predstavlja koga i obilazi.Šank!
Trulež se osjeti i ispod parfema, karijeristo prištavi. Obilaziš "hrvatsku" zapišanu teritoriju u BiH. Najveću cjenu za nezavisnost i Hrvstake i Slovenije, pored naravno svoje BiH, platiti će upravo Bošnjaci i vaše topovsko meso, Hrvati u BiH. Imate Hrvatsku, rekao bi tvoj idol Njofra, a mi stradanja, genocid i zemlju koju i dalje pokušavate da rastačete.
Zoran Milanović kao čovjek porijeklom iz Livna ima naglašen temperament ili u prijevodu zna kako se razgovara sa kabadahijama iz Sarajeva.
Toliko vam je nebitan da konstantno pjenite po portalima. Samo se ti tješi sinko o svojoj bitnosti i njegovoj nebitnosti.
Dobro nam došao u Hrvatsku Republiku, Herceg Bosnu !!!
Po Ustavu HR Predsjednik je dužan obići bh hrvate, kad ih Ljiljan ne obilazi a u njihovo ime ima dobre privilegije i još bolju plaću.
Kako je ružan, dragi bože.