Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo stanje se pokazuje sad,ovo u reziji Niksica ja ne znam da je bilo...Novalic mora izaci pred rudare,a zalosno..Ljudi rade u smjeni,i otprilike zarade sa tim prosjecnu platu u FBiH,mislim 100 km manje ali opet zavisno od radnih dana..plus topli obrok...Valja to zaradit.jos koliko vidim ovi imaju platu upola...Borite se
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/270361-Sarajevo-Prvi-maj-proslavljen-domovima-stare.html
http://www.rtvbn.com/341414/BiH-Javne-nabavke-najveci-izvor-korupcije
Abide, reci nam de, hocel' biti bolje za godinu-dvje... dva posto svake plate, niko odnas nije rekao ne...
Prica stara kao sto je i ova nasa nezrela politicka drzava...sve ovo, i u Kreki i ovdje je u funkciji smjene dosadasnjih rukovodstava rudnika koje je postavila bivsa Vlada FBiH...i nista vise i nista manje od toga...iako mi je sve to zalosno, podrzavam smjenu trenutnih uprava rudnika koje je postavljao SDP vadeci vecinu kadrova iz vrece za smece...a bio bi sretan, da ne znam da ce i sadasnja Vlada FBiH postavljati ljude na istom principu...poslusne korumpirane gadove...a da li ce biti BH zastave na sadasnjim instiucijama ili ce biti neka druga za 10ak godina, to ovim gadovima nije vazno. Elem, kako god, ne pise nam se dobro.
Kako je krenulo, još malo pa će sve 3 smjene istovremeno bit u svim jamama . . . a Novalića boli .........danas k'o što ga je bolio ranije....neće ga bolit ni sutra ....
izašli su
poruka rudarima u strajku: grebite im majku!
E BOŽE,BOŽE https://youtu.be/zJnx26Xsc3s