Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Općina je imala dobronamjeran gest, ali se iskreno nadam da će policija odgovoriti svojim zadacima...
Pošto me Klix blokira kada na fin način dam analizu riđobradog prvorođenog i njegove hanumice El-enne ili SmraDovA onda moram ovako. Ustaše, četnici, handžarci komuinisti, antikristi, komunjare, crveni, vlahu, šokče , balijo. Jebi ga ljudi, ovo je baš ''dno dna'', ovo reklamiranje u trošenju naših para. Jebi se ti generale, popišani dotore nauka.
A.C.A.B
Toliko škola u Opštini Centar gdje plafoni otpadaju, toliko vrtića gdje roditelji skupljaju za etisone da djeci nije hladno ( nekad vrtić ko kamatar dođe), toliko neadekvatnih parkova za djecu, toliko svakodnevnog užasa...A naš načelnik poklanja muriji kojoj je svakako svako auto već parkirano ispred buregdžinice, čevabdžinice i sl. Apsurdistan pravi!
Znam ja jednog takvog, galamdzija, pametuje, svaki dan to ko i ti to ponavljao, pa par puta kad je naletio na kakvog hrsuza jaceg i vidio da bi mogla biti prpa po guzicu, prvo sto mu naumpadne je da nazove 122. Tad bi najvise volio da je buregdzinica bkizu, odmah iza coska...
Kriminalac Ajnadzic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ala se castite tudjim parama....aferim
Dzabe nova vozila kada se isto ponasaju na drumu, vecina ne zeli stati pjesaku na pjesackom prijelazu.
Sad mlada milicija moze na shishu u mahalu.
Ne mogu u mahalu, to je teoritorija policijske uprave stari grad.
Deset puta vrijednija općina/opština,a načelnik kupio policiji najjeftinija vozila u ovoj klasi. Ih jesi se stisn'o.
Džabe vam smrdljivci iz SDA , džabe vam predizborna trošenja narodnih para kako vam je qqurcu ćeif , pušite ga u oktobru milom ili silom!! SMRT FAŠIZMU , SLOBODA NARODU !!
@GVOZDENI i tebi sinko