Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se nasi furaju na amerikance i japance,a ne shvataju da u BiH jedva 10 dronova ima...
@zcf E to je vrhunac seljakluka, kad napredne mrziš a svoj jad veličaš. 😁
@3PT1C Deset hiljada možda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A vrijeme je i bilo, ne mozes vise vidjeti nebo od silnih dronova... opsti raspasoj
Jbt dosao i taj dio na red, kad su sva bitna pitanja drzave rijesena i svi vitalni zakoni uređeni eto konacno i do drona dosli.. Ovo dođe kao hajde da nesto radimo ali hajde da krenemo od gluposti prvo a ono teze ce neko valjda nekad
Treba nama i gore biti nije ovo nista ja da sam na vlasti ja bi uveo redukciju na zrak,odnosno ogranicio bi potrosnju sve sto prede preko ogranicenja naplatio bih po clanu porodice.Racun mjesecno postom poslati uplata na banku.Pa sto kad mi mozemo ovo sve dozvoliti sebi sto ne bih i to.Cujete li me politicari ZRAK NAPLACIVAVATI+PDV+TV TAKSA UZ RACUN.
Divno. Opet zakoni usklađeni sa EU. A plate i radnička prava na nivou siromašnih zemalja Afrike.
Ja sa svojim radim sta je želim,nekad ga dadnem i komsinici da ga provoza
Poslije ovoga Autoskola za pilotiranje dronovima,pod hitno otvoriti,pa sevis i registracija.Pa nemozes dati dozvolu nekome da upravlja dronom a on samouk,mora neko da potvrdi da on zna pilotirati njime.I mehanicar da da stembilj da je letjelica ispravna.
Govna bi samo nesto regulisala i naplacivala neke dozvole i takse na sve. I sta treba i sta ne treba. Pomrli dabogda.
A u Govnazdu Prdazdu hoce se moci koristiti, posto su oni privilegovano podrucje za klix?
Nemam dron, nemam auto pravo sam za*ebo drzavu...
Jbg sad ne mogu pustiti dron iznad komsinice da je gledam kako se sunca i kupa u bazenu...
Kod nas sve nesta naopako i lasalamet...pokusaji kopija zakona drzava sa visokim standardom a plate idalje na razini malo jace fidije
Bas d avidim ko ce mi zabraniti sad cu ga pusitit da leti iznad kuce mi :P
Pisaj po sirotinji, treba ti polozeno za sve i svasta u ovoj vukojebini, sad cemo u vozackoj imati DR kategoriju.
Jurica bi to ozakonio tako da bi i tu hrvati imali monopol za izdavanje dozvola za letove . Naravno uz plaćanje takse. Isto tako kao što hrvati imaju monopol za izdavanje Atesta za doradu vozila . Normalno da Hdz stoji iza svega .
Pas ne mora imati dozvolu da vas ujede ili vašu ženu, a dron mora da bi letio. DOsat više te bande. Dakle ljudi nemaju pravo na dron a psi imaju na šta hoće ! Kažu da su dronovu naročito opasni akd snimaju neke iskolčene placeve i KROV NEZAVRŠENOG AL SHIDIJEVOG NEBODERA ! A nakon tiga se Al Shidi uvalio na olimijsku stazu na bjelažnici i arapska govna u izvor Bosne i vodozaštitnu zonu !
Ma samo smisljaju neke zakone da mogu pare od naroda uzimati , a da smisle kako otvoriti nekoliko hiljada mjesta ne znaju , osim El Baketa on to odmah na startu 100.000 i ovce bee bee ... Neka nas ebu i treba nam tako nama je bitno samo danas za kafe da se ima a sutra ko zna ;-)