BiH bez propisa za uništavanje
0
Droga vrijedna milione stoji po sefovima i podrumima
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam ja nesto prostora u spajzu, pa mozete meni prebaciti koji paket. Nema problema, dogovoricemo se ;)
CEKAJU DA SKOCE CIJENE
znam kad su u konjicu palili zaplijenjenu marihuanu u obliznoj kotlari da mi je to bio izuzetno sretan dan
Neka izvuku tu drogu iz podruma i sefova ako ista vise tamo i ima od ovih postenjacina,i neka polako pocnu pelcovat narod,da nam bar jedan dan u ovih 20 godina bude lijep. A sve ima smisla,policajac kad zaustavi auto na vozaca samo skilji i sereka se,kao i nasi politicari kad su na TV-u,nista pametno da cujes,a vidis da oni znaju gde su ti podrumi i sefovi
da to prodaju po evropi idiotima nebi nam trebao kredit mmf-a hahahaha
Moje mišljenje je: 1. NIKO nij toliko pošten (čvrstog karaktera) da jedino ON ima ključ od kase sa drogom (bez ljutnje jer ne želim nikoga da provociram). 2. To što se dugo čuva u trezorma je 50% nepoznavanje poslova koji obavljaju mnogi političari, a 50% znači NEKA SADA U TREZORU PA ĆEMO VIDJETI KASNIJE ŠTA ĆEMO URADITI !!! što je vrlo, vrlo opasno po ponovno puštanje u promet iste te droge. 3. Ako pravosuđe dobro uredi taj dio kriminalnih radnji (najtežim kaznama)te će se radnje brzo svesti na minimum ili čak i ugasiti. Dakle gospodo VI STE NA POTEZU odlučite da li stojite iza švercera propasti društva ili iza naše i vaše djece i spasa društva.
Stvarno ovi BiH politicari nemaju sluha a i nisu zivjeli po svijetu . U svim normalnim drzavama sva roba oduzeta od gradjana i sa carine se prodaje na aukcijama. Droga isto ima upotrebnu vrijednost i treba je prodati firmama koji se bave sa tim(Fabrike lijekova itd.) Kod nas donijeli zakon da rbu ustupe dobrotvornim drustvima ,pa zato igracke,camce, spenadle, zicu itd djelili onima koji nemaju hljeba.Zato treba donijeti zakon da sva roba ide na aukcije i novac onda donirati gladnima prehradbene artikle ili novac.
Kakva drzava takva i policija i zakoni...zalosno je zalosno...kak su fino sproveli zakon 30-og decembra da se ne kaznjivaju poricanje i negacija ratnih zlocina i genocida a unistit kilograme droge nikak nemoze???pa koga li to ova drzava budalama i ovacma smatra? BiH4EVER!
dok joj ne istekne datum upotrebe, onda je samo za bacit
dajte to clanovima SDA, znaju kako zaraditi na poslu s drogom. pitajte bakira alispahica kako je od skromne policijske plate \"zaradio\" milione.
hahaha-hahah-hahah-hahaaaaa
Ala ste podžonili priču Centra za istraživačko novinarstvo. Mogli ste se barem pozvati na CIN.
Pa vasi ministri,i policija i ti takvi sefovi kao ovaj Miakovic koji nema pojma sta ce i kako ce obaviti svoj posao su naj veci kriminalci koji narod bacaju ponovo u propast i ponor,pA TO SAMO U BIH POSTOJI PA ZASTO SJEDE NA TIM MJESTIMA AKO NEZNAJU RADITI POSAO.KO JE KRIV STO NE POSTOJI PEC SA FILTEROM.KAKO UNISTAVATE STARE LIJEKOVE,I GDJE????
Pa eto jesu li neki dan zaplijenili i 50.000 eura. Neka tim parama plate unistavanje droge, i svi zadovoljni. Ovo nisu jedine pare koje su zaplijenjene, da se razumijemo.
\"Droga vrijedna milione stoji po sefovima i podrumima\" A da vam malo naslov ne sugerira na to da bi ta droga trebala zavrsiti na pijaci ili sl. !?!?