Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Opcoj Bolnici vi ste nasi pravi heroji
Hvala predsjedniku Vucicu a nasim idiotima cestitam na nicemu. Zeljko, Bake, velike patriote! Ne da mi kucni odgoj da vam kazem sve sta mislim o vama.
Sa Srbima i Hrvatima se moraju graditi dobrosusjedski odnosi a radi dobrobiti Muslimana. Ne možemo se ponašati kao da je vrijeme Turskog vakta, prošla su ta vremene.
Da nije Vucica nebi vakcine vidjeli još pola godine.
Tako treba, prvo doktori a ne kao u RS onaj ministar poletio da se on zastiti a doktore i sestre ko j**e.
Jao bruke da ti druga drzava garantuje umjesto vlastite...Za ovu zemlju su pogubniji neosvjesteni glasaci nego korona.
Kada ovakva ljudska veličina i stručnjak poručuje da imamo brzo širenje virusa. Zašto čekate da zatvorite sve? Već počinjem razmišljati o tužbama, prekardašili ste.
MisliS garancije Vucica jedino ako je Vucic Srbija nisam jos upoznat da je Srbija promijnila ime . aLI IZGLEDA DA JESTE CIM UGAZIS NA TERITORIJU ODMAH TE DOCEKA SA VELIKOM SLIKOM vUCICA VISE SLIKA vUCICA NEGO ZASTAVA 🤣😂🤣
Ovo je samo dokaz da Izetbegovići nisu politički iskusni. Kad je krajem 94 stajao dogovor sa Miloševićem trebao se prihvatiti. Kaok što su Srbi u Hrvatskoj trebali prihvatiti Z4. Srbi Bošnjacima nikad više neće dati toliko koliko im je nuđeno 94. Čak i Srbi u BiH su prema dogovoru imali manje. Sad neće Bošnjake više. Sarađivati da ali zajedno ne. A zajedno je strategija od SDA. Samo greške.
Apsolutno nije bilo nikakve potrebe za pisanom garancijom. Kad predsednik Vucko nesto obeca to je zavrsena stvar. Ali, ako vas pisanije umiruju i to je u redu.
Ko sto je obecao da se nece kandidovati Za predsjednika i jos sto sta
ola mantel se tajkunsko-lopovskih lazi i podvala..nikad nije rekao da se nece kandidovati za predsednika vec da ce predsednik mozda biti neko drugi..sta god pod tim on mislio. Ove godine bice izabran novi predsednik SNS-a, a naredne Vucko ce ponovo biti u trci za predsednika Republike
Sta bi mi bez srbije??bosnjo ne zna voditi politiku,nek se drzi tespiha i serdzade,a politiku ostavite srbima i srbiji.
bravo za direktora!!!Oni trebaju biti prvi i biti primjer,a ne bjezati.
Ja se ne bih zahvaljivao onome ko je govorio da treba pobiti 100 Muslimana za jednog Srbina.
Ja sam se prijavio pre 2 meseca preko E Uprave za vakcinu i jos me nisu zvali. Imam 40 god. Ali ne zalim se zbog ove donacihe komsijama u BiH. Ipak su lekari heroji danasnjice i moraju se prvo oni zastititi.
jel te sramota rec da imas Garancije od Srbije, Sta ste ti i takvi ko ti uradili da izvrsite pritisak na politicare da Obezbjedite vakcine nego cekate Sadaku od Srbije
Jedan dan chapri kako je pod granatama ovo ono hahu tezina mrak strah drugi dan hvala Srbiji.... Ajde de.... Ne mogu ni herojstva i junastva kcusa al vala ne mogu ni vase brige za narodom. Ne znam samo kako moze prica o brizi za narod bit opravdanje da se prave minusi i dugovanja.... Kao gradjani zasluzuju da imaju i zato cemo mi derat minus jerbo... Ko ce zatvorit bolnicu jel de? Nije ni ti nacin.a mozda i jest
Više je Vučić postigao sa ovih 5000 vakcina nego što bi postigao sa 5000 tenkova.