Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj stručnjaka, od eventualnog deficita. Pa, zar je PIO pozitivan, odnosno u suficit?! PIO je već duži niz godina u ogromnom gubitku i debelom minusu koji se svaki mjesec dodatno akumulira. Na kojoj se još planeti, da ne pitam u kojoj normalnoj državi, penzije isplaćuju iz budžeta, a ne iz Fonda? Majko mila, koja smo mi banana država.
Nema boljeg od Bore, alal vera majstoreeeEeeEeEeee
Misle oni na sebe jer kad oni odu u penziju onda da ne zavise isplate os toga hoce li biti radnika da uplacuju doprinose nego od ukupnog budzeta ce se isplacivati penzije. Doslovno su stvorili potencijalni tumor u budzetu koji bi sutra zbof iseljavanja stanovnistva i lose privrede mogao unistiti entitet pa i drzavu. Oni rqcunaju na to da se krediti.auvijek moze puniti budzetni tako ce zastiti svoje masne penzije. Bagra jedna
Dobro je, da još neko misli na penzionere, a da nije pred izbore.