Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro nam došao
@laBolaBola Samo ponavljaj to 23% 23% 23% ako se osjećaš bolje. Znam da ti sigurno nije lako. Valja mrziti državu u kojoj si rođen a ne možeš iz nje otići. Prokletstvo i Božija kazna.
BolaBola je D.Ž živi od prodate tatine nekretnine kupio garsonjeru za te pare na Čengić vili. Inače se tambura u rikverc, ima 51 god niko ga nikad nije vidio da ženskom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo Dritane znao sam da si trojanski konj! A Srpski Kurir poletio odma da napiše "Albanski Chettnik"
pa i SDA botovi su pljuvali po Dritanu
Zna se, od sada u CG na more.
Crna Gora iz dana u dan sve više pokazuje da je prijateljska i da se ograđuje od zločina koje je neko činio u peošlosti i nesretnim vremenima . Dobro nam došli.
Taman, da mu ga glabne Dodo 😮😮😮
Ovaj bošnjo šiptarskih korjena je neki jebenko, je.be koga stigne, malo Milu malo cetnike CG.
Dojadili ste s tom Srebrenicom. Pa da nije Alija prodao 5 hiljada zivota nebi danas mogao ovaj spin da se spinuje u ovolikom okvirima 🤣 nebi svijet cuo za vas uopste u suprotnom.
Dritan dosao pameti, a hoce li nas dritan konakovic doci vidjecemo
Šta je Srbi, jel vam i Dritan srbožder?
I sad trebamo biti presretni jer on dolazi u Srebrenicu???
nabijem vas klixe zbog reklama..nit sta otvoriti nit pročitati od reklama..jeste gladni u pm
Jesi čuo za adblocker?
lijepo i trebalo je tako,ali zašto reklama ne mora niko znati ni da je bio!!! Dritan je čovjek!!!!
ni ovaj više ne zna na čijoj je strani majkemi
Sad će Klixovci, koji brzo zaboravljaju i mijenjaju mišljenje, hvaliti čovjeka na sva usta a prije nekoliko mjeseci su ga žestoko proklinjali.
Jadni srbici nitko ih ne voli.
Jel Dritan bosnjak,crnogorac ili ? I oce li zeljko k. dolaziti kao hrvat na godisnjicu ubijenim hrvatima srednje bosne ,pitam za amidzu?