Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se njemu ima suditi ? Mucit ga 24 sata dnevno par dana i onda na VJESALA !!
@realista mamu ti nabijem...osobe poput tebe i takvog misljena treba streljati...seljacino jedna jedna gdje ti zivis ili se pravis glup..sigurno se ne pravis nego i jesi glup....kretencino primitivna
VITEZ:Kome ti fuj gade.Majci svojoj to napiši.Moji rođaci su poginuli u akciji na božić 93 i sahranjeni kao civilne žrtve.Koga lažemo??????Poruka za tebe može biti samo prosta JE..M ti sve živo i mrtvo lažljivi GADE.
Pa ako se zoves Amir onda ti je rodjake mogao pobiti niko drugi negon Ratko Mladic. Idi lijeci se jer je evidentno da bolujes od stockholm sindroma, i kojoj to opstini pripada Kravica ako ne opstini Srebrenica? Od cega ti poginuse rodjaci, od cunamija? Jadan nebio ponizavas te zrtve dodatno. Fuj gade!
DRAGI VITEZ umrjkećeš u svom jadu i čemeru.Moja dva rođaka su poginula na Kravici 93 a sahranjeni su ko žrtve srebrenice.Dokle da lažemo svijet.Ružno pišeš o mojoj familiji to nije lijepo. nek ti bog da sve najbolje.
samo požurite da doživi presudu a ne k\'o Zlobo da krepe u sred suđenja
SAMO DA SE BOSANSKI POKKAKUIM NA HASKI CIRKUS PRAVDE...!!! Dajte odmah presusu ZA SREBRENICU hinje jedne neotesane i perfidne...!!! GDJE SE U HISTORIJI PAMTI DA SE SMANJUJU OPTUZBE KO STO JE OVAJ SERBSKI PATOLOSKI MONSTRUM VAMPIR RATKO MLADIC IMAJUCU I POSJEDUJUCI SVE DOKAZE PROTIV NJEGA...?!!! Koga li OVAJ Haski Cirkus pravde nastavlja HEBBATI U ZDRAV MOZAK...?!!! HOCEMO P R E S U D E...!!!
SAMO DA SE BOSANSKI POKKAKUIM NA HASKI CIRKUS PRAVDE...!!! Dajte odmah presusu ZA SREBRENICU hinje jedne neotesane i prefidne...!!! GDJE SE U HISTORIJI PAMTI DA SE SMANJUJU OPTUZBE KO STO JE OVAJ SERBSKI PATOLOSKI MONSTRUM VAMPIR RATKO MLADIC IMAJUCU I POSJEDUJUCI SVE DOKAZE PROTIV NJEGA...?!!! Koga li OVAJ Haski Cirkus pravde nastavlja HEBBATI U ZDRAV MOZAK...?!!! HOCEMO P R E S U D E...!!!
stadakazem zagluposti ovog vremena kao za vreme turaka kriv general sto branio svoju zemlju a eses ameri banda okupatora koji su sprovodili hitlerovu zamisao sa nasim olosima zajedno nisu totije kadija te tuzi kadija ti sudi nepravda ali injima ce doci kraj nista nije bilo vecito
a, u tzv rs su pronadjene i mnoge masovne grobnice zena i djece, sve ima dokumenrovano, i moze se pronaci i na internetu, i dzab vam dolaziti po nasim portalima i siriti laz i propagandu. A za Bosnje, e i neka vam se ovo desava. Mirno ste prihvatili da Karadzicevo djelo, genocidni etntitet nastavlja svoje postojanje, i ocekujete neku pravdu sa presudom Mladicu? Sta ima od te presude pojedincu, kada genocidni entitet ostaje i dalje? Sta je sa ukidanjem rezultata agresije, genocida, etnickog ciscenja, silovanja, logora, pljacke i svega onoga sto su napravili? Jos vam i evo 20 god dejtonskog mira c.e.t.n.i.c.i diktoraju i koce drzavu, a vi samo nijemo posmatrate, i zasluzili ste sve ovo.
@AMIR Ili si srbo-balijsko g.o.v.n.o ili si hinjavi smrdin koji se predstavlja muslimanskim imenom!? Nama si doso ovde podvaljivat smrdske fazone?! Zapitaj se govance od covjeka odakle onda onolike masovne grobnice oko Srebrenice? Jel to nmozdsa neko namjestio? Znas li ti da je Srebrenica bila puna izbjeglica iz drigih opstina istocne Bosne,u kojima je etnicko ciscenje vec bilo izvrseno, i koji su spas potrazili u Srerbrenici koja je bila proglasena \"zasticenom zonom\" UN, i to tek nakon toliko vremena opsade? Genocidasima nije smetalo postoi su ih masovno streljali, da ih bacaju u iste masovne grobnice, a smeta im sto se ti ljudi ekshumiraju, iu ukopavaju zajedno?Vama jew zapravo najkrivlje sto su dokazi tu, vidljivi na svakom mjestu, masovne grobnice, etnicki cisti gradovu u tzv rs, zatiranje svakog traga ne-srba itd itd. Oni koji su izasli iz Srebrenice kad je pala su oni koji su uspjeli stati pred kamere cnn, vecinom zene i djeca, a cilj i jeste bio pobiti sve musko prvenstveno
osveta zove
Ne seri, Aida, guzice ti!
samo donose lom zivaca.. samo se treba cudit i mislit u kakvim ludim svjetu mi zivimo...
Jedini pravi sud ga ceka na Sudnjem Danu .............A ovi kako god mu presude nece biti ni kao kap vode u moru za ono sto je uradio ...........
NJEGOVA JEDINA KRIVICA JE STO JE BRANIO SVOJ NAROD! HVALA TI RATKO STO SI ODBRANIO MENE I MOJU PORODICU OD ONIH KOJI SU ME HTJELI ISTJERATI IZ MOJE KUCE, IZ MOJE ZEMLJE!!!
Vise je nego sramota i SKANDALOZNO smanjiti optuzbe !!!!!! TO SE NIGDJE NE PAMTI ! A Bosnjaci ce ko UVIJEK da sute , pic.kice!