Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliki god srbin bio, volio svoje srbe, decko radi posao, smjenjuje, oduzima sluzbena auta koristena u privatnr svrhe, rusi objekte nije los momak :)
U RS-u vlada posebno stanje NESVIJESTI. To dokazuje ovaj momak otkrivajući zagrizle nemani koje ne pitaju i ne razumiju. Nažalost i u visokim politikama se ta nesvijest ističe. Posebna kultura življenja i nametanja.
Hrvat sam , glaso bi za ovog momka. Čak možda i da nisam zainteresiran privuče pažnju. Svaka čast momku , ne moramo se slagat u svemu. Ali definitivno pomak.
Stanivukovića za predsjednika države, u ime sva tri konstitutivna naroda i u ime ostalih. Boli me više briga ko je koje nacionalnsoti, hajmo već jednom da se počnemo dijeliti na poštene i korumpirane građane, na radnike i lopove. P.S. Novaliću Fadile, vrati se u selendru iz koje si "šljegao"!
Samo bi bosnjak dzelata izabrao da ga vodi. To sto mozda ispravno obavlja posao je na sramotu bosnjacima koji se u vjeru zaklinju, a sve go lopov. Ali zanemariti njegovo chetnistvo moze samo idiot.
Nije mi simpatičan što je u nekim izjavama isti ako ne i gori od ovih što negiraju sve bosansko, i sve stvari vezano za genocid. Ali momku se mora reći svaka čast za stvari koje radi protiv kriminala. Da je više ovakvih u Bosni i Hercegovini situacija bi znatno bolja bila. Jer čovjek radi za svoj narod 1000 %.
Budala jedna velika koja zeli biti u centru paznje
Voljeli ga ili ne, Drasko je cini mi se jedini koji je dosao na vlast i poceo nesto konkretno da radi. Samo je pitanje kad ce lopovska hobotnica reci dosta je!
Četvorka samo priča o pospremanju, a jedino pospremanje se izgleda dešava u Banja Luci.
Hrabar je nema šta , valjda mlad pa lud . Svaka njemu čast , al upitno je koliko dugo će ga pustiti lopovi da tako sprivodi pravdu , jer lopovima to ne ide na ruku. Ili ce mu zaprijetiti ono bas bas , ili ce ga likvidirati.
E vala svaka čast momak.Tebe možda Bošnjica ne voli što ne znaš fatihu, ali počeo si dobro na tom poslu.Sretno
Zašto se kod nas nije pojavio jedan Draško :/
Mene zanima da li cemo od cetvorke nesto slicno vidjeti, naravno u opstinama gdje su dobili nacelnicke pozicije. I naravno ako je bilo kriminala :)
Zvučne izjave daje a do sada mi se čini da je samo vozila stavio pod kontrolu, a sve drugo je populizirano. Ako ostvari što izjavljuje kapa dole.
Hajde probaj!
JEDAN STARAC PRODAJE JABUKE NA PIJACI U KONJICU I PLAĆA KAZNU KAD GA INSPEKCIJA UHVATI I JEDVA KRAJ S KRAJEM. TAJ NOVAC IDE U BUDZET,ODAKLE DIO ODLAZI I U BANJALUKU. GRAĐANI BOSNE I HERCEGOVINE,SVAKA OVA MARKA SE TIČE SVIH NAS.
E PICIN PARK??? MOZDA NISI TREBAO DIRAT???
Sjooo, kad u nas počmu da "češljaju", ispostavit će se da je legendarni tretovar ispred Predsjedništva ilegalno napravit.
Podera ih mali, k'o mraz paprike!
pa dobro jest otkrio niz nepravilnosti i jos uvijek otkriva ali jos nista nije uradio, sve se svodi na suplju pricu,isto ce otkriti i ovi sto dođu poslije njega