Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanivukovicu svaka ti cast na hrabrosti, iskrenosti i ostenju koje iskazujes u svojoj borbi protiv Veprovog jednoumlja ali je velika tuga da nemas mnogo pofrske kako u samom tom parlamentu pa sve do te omladine. Strah me je da mozda sutra ne budes naredni za rezimsku likvidaciju poput pokojnog Slavise Krunica.
Moram da komentarisem i da me sipa nece uhapsit zbog ovog sad komentara al reci cu da me odusevio i da ja glupan mislim da je ovaj pametan od prve do posljednje rjeci sam ga saslusao po prvi put nazalost,al ovaj moma bi rado bio moj predsjednik, ja sam bosnjak i vjerujem mu,tako je rekao sve sto mnogi nesmiju,momcino svaka ti cast.👏👏👏
I meni je neko pukao dislajk neko u 04:50h ko ce nego neki narkoman hajmo reci kao i ja jer sam komentarisao tad samo razlika sto sam ja dosao tobe nakon ovog govora
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šra reći: ili je previše hrabar ili previše naivan ili ima dobra leđa.
svaka mu cast
@Sharaf, ni prvo, ni drugo, ni treće, nego zna gdje je granica. Tj, ne spominje imena i prezimena odgovornih, ili naredbodavaca, i ne iznosi argumente kojim bi podržao tvrdnje o odgovornosti prozvanih. Zna on dobro dokle se smije i preko koje linije se ne smije preći. Neka sutra počne prozivati odovorne imenom i prezimenom i iznositi dokaze, iskreno sumnjam da bi ovaj dočekao sljedeće jutro.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok se prića o Dodiku Bakir je siguran, kad nema Dodika Bakir ide na tapetu sa vrećama zlata, jbg bizniz
@VERUM01 č
Za presjednika... Odma
ovi pobise vise posrbica nego 505-ta buzimska
i ovaj malac je teski supljak! iz pocetka mi se svidjao, sad vec u dobra doba gubi kompas
Standardno u dodiklandu, malo se glumi država malo demokratija pa se onda malo igraju britanskog parlamenta. U stvarnosti jedan baja komanduje u cijeloj mjesnoj zajednici a i on nema svoje mišljenje nego svako malo pa u Beograd po mišljenje.
Da je i Federaciji jedan Stanivukovic.
Momak je hrabar i pametan. Koristi društvene mreže da kaže bilo šta! Svjestan je da su javni (čitaj državni) mediji u kandžama vlasti... što ga rtrs ne promoviše? Ne smije!
Sace ga proglasiti srpskim neprijateljem/izdajnikom i nastaviti po starom. Srbi su toliko zaglupljeni da vise vjeruju vlasti nego svojim ocima.
Zasluzuje srbski narod i rs ovakvog vodzu ?
Zamisli da ga cuva rs policija hahaha nesto bi do sabaha 😀 slucajno
aj nek vise iznese neko nesto u pm, samo prozivanje ljudi, a nista konkretno
Sad i ovaj palamudan ima neke dokaze
Too Drasko oko moeee ☺
Poserem mu se na entitet kada je genocidan.
Nemoj samo ko Davor, godinu dana prica o nekim dokazima