Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga za njega
ah jojjjjjjj vidi pahuljaa na klixu...ne znate ni sami sta i ko vam smeta
Pa to je sasvim normalno u razvijenim i normalnim zemljama, kod nas kao cudo svijeta. Nizozemski premijer Mark Rute (Mark Rutte) poznat je po tome što na posao dolazi biciklom, naravno, bez ikakve pratnje. Bicikl kao prevozno sredstvo za odlazak na posao koristi i gradonačelnik Londona Sadik Kan.
ne trebas reklamirati sam sebe, to bi narod vidio
Lako je biti populista lad imas bogate roditelje...a ovaj to zna iskoristiti. Mali je ambiciozan i ide ka svom cilju a to je da zamjeni dodika, uskoro ce poceti sa srbovanjem jer tako svi zavrse na kraju jer je to recept za uspijeh politicara
Stavi kacigu ako zelis biti primjer
A autobus? Gradski prevoz. Ima i onaj Civcija Turs, autobus. Tvrdo c. Il je bio ne znam imal' vise. Al taj je imao najbolje ime, mozda od svih prevoza ikad. I bas je za ove politicare, i mlade i stare, Civcija Turs.
Koji populizam vise, da si to istinski zelio ne bi se slikao po drustvenim mrezama nego bi dolazio na bajku kao i svi drugi premijeri/predstavnici zemalja u svijetu
dobro brt jest populizam al opet mora neko pocet i s ovim
Jesu danas, za kamere i to je to, nece nikad vise :D
I sad kao uštedio nesto, naprotiv samo poeni a iza svakog ćoška obezbjeđuje, pratnje, skupa ova reklama
Lahko je njima kad su svi oko 60kg, a sta ce medo on mora sa traktorom polomit ce svaki bicikl namjenjen normalnim ljudima.
Ako izdrze mjesec dana sa biciklima treba im spomenik podici. Oni ce vec sutra doci u svojim terencima i skupocijenim automobilima na posao. Ovo je samo, kao i uvijek, magla za narod!
Gledaj bicikala, treba ti deset plata da ga kupis.
Ovaj neobrazovani mladi ćetalj ima istu priču ko zmaj od šipova samo se malo obuko i ne drži goveda.
tako i treba, jer ako bude draško previše trošio, neće dodo imati za helikoptera
Narcisoidni zanatlija, nista vise. A uskoro nece imati ni za kombi prevoza jer im dodo sve blokira u BL.
Balavi ublehass. Po zanimanju svrsenik gimnazije. Nije dostojan funkcije.
Ljudima smeta kad dolazis u Audiju A6 na posao, smeta im kad dolazis biciklom. Nikako ugoditi..