Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udario Drasko na kriminal, odmah snimak star tri godine isplivao. Odmah prijetnje…………
Ovaj sa pistoljem, vjerovatno je zagondzija od one Olge sto je jahala Draska.
Nilje Fadil sam, to je hobotnica nacionalista na sve strane/
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stas novo nauciti od cetalja.. samo ubistva i silovanja
Nenoj mislit da ih nema na cjeloj teritoriji BiH
I to sin pomoćnika direktora Autoputeva RS-a, prvo Dodickova šćer pa sad i ovo krmče, vidi se koliko je ozbiljno, Stanivuković im ruši vladu.
Ne bi bilo lose da ga precvika neki 308 win...Mali je smrdo i to pogolem
Klasicno srbovanje
Ova budala da je htjela da ubije i da ima muda ubio bi da nikom negovori a pas koji laje skoro nikad neujeda pa djece tatin sin ici na robiju 12 godina zna sta bi mu tamo radili
Ma.ja, duplo.manjenstanivnika u RS a gotovo.isti broj umrlih od Covida. Da.nismo mi.imali.Sebijine respiratore koji su pobili Boga pitaj koliko ljudi ovo bi bilo još gore. Dodik sa prljavim kisikom a Sebija sa Fikretovim kompresorima su izgleda Covid
Jbt jest opasan? E majmune da bogdom imaš pameti malo?
Ma Federacija je Z. Njemacka za ove kretene
Dobar gasni pištolj.
zirkus od drzave....ode sve u pm kod nas...imal se ista lijepo procitat....
Prijatelju jel zirkus ili cirkus...a za čitati,bolje je danas biti ne pismen..barem te u tom slučaju ne boli glava osim ako ne pratiš tj. ne slušaš vijesti ili ti emisije kojima je tema politika i dr...a odavno je kod nas sve otišlo u pm pa dodaš još na kvadrat ..
Kakav panj
E moje dijete retardirano, nisi normalan.... Sad ces se gorko kajati.... Ovo su roditelji podbacili, na kraju sekta na ulici pokupila i indoktrinirala.
Ovaj nije opasan, samo je glup. Ko misli ubiti nista ne najavljuje nego uradi to. Ovako je samo stvorio sebi probleme, a i cijeloj familiji. To treba u Jagomir ili Sokolac, nije za zatvora.
Ma mala propalica, koga ce ba on ubiti!?!?!!! S onom igrackom, gasni listolj.....
Policija treba i reagovala je ali mi ovo malo lici na sou Stanivukovica…on je svakako na tom tinejdzerskom nivou kretenluka kao i ovaj sto se fotografisao.
Da se Draško nije zagalopirao? 😊 https://diskusije24.com/politicari-i-narod/
Draško se vadi iz afere "Jahanje", izmišljajući aferu "Pištolj". Dodo mu objasnio kako se vadi iz govana.
ma jebeš prijetnje, hoš ti imene naučit jahat ( možel muški ) unaprije zahvaljujem