Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi iskusniji bageristi i kamiondzije odose vani radit a u BiH ostaje samo skart i oni dok se nauce otici ce takodje... 😉😉😉
U Nkemackoj se vise postuje nedelja nego u BiH dan dezavnosti! sramota da danas neko mora raditi
@hermanrot to je posao za drzavnu inspekciju da kazne u oba entiteta sve koje rade
Nije ovo do bagera već do investitora seljačina koji misle da mogu kopati ko na rodnom selu gdje mu se svidi. Njima je sve livada a on ima lovu da kupi materijal....Struka se ne pita već kako gazda kaže....ne treba njima projektna dokumentacija ni katastar. On ima podplcenog sluzbenika u opštini...neće njemu niko govoriti gdje će on da zakopa...ma hajde....
sve nelegalno sagrađeni objekti. ko je dao dozvolu tibri da gradi zgrade?
Na stupu je uvijek dramaticno
praviti cete vi piljari inzenjere od blata, ni za 3 000KM vam ljudi nece vise htjeti raditi
sad malo cimenta i nabacajte i eto bazen dobar
Zahvalite se SDA
pa zamisli kupiš stan u zgradi kao na ovoj jednoj slici.dođe levat koji je u talu sa nekim glavonjom,potkopa temelje cijele zgrade,a ti se zadužio do groba u bankama.pa čovječe ne bi ti hajra od života bilo.
Jbt pa šta rade ovi iz građevinske inspekcije?Ovi taman potkopali temelje ove susjedne zgrade.Ko je ovo odobrio??Ali su na licu mjesta ako neka sirotinja na svojoj kućici doda neki sobičak 2×2.
To se desi kad se zgrade koje vec stoje neosiguraju, i zemljiste se prije gradnje neispita. To se samo deseva kod nas jer vecina ih je zaostala 500 godina nazad.
sretan 1.mart..haha
ovo naselje je primjer poslijeratne BiH - tajkunaka gradnja strave i uzasa. ovo u XXI stoljecu se samo u BiH moze dozvoliti
nazalost samo kad bi se srusila proradila bi svijest kod nadleznih za gradnju.
Ma hapsiti bagru koja ovo radi.
i sad ce gradjani dobit vece racune za vodu da nadoknade memicevu pohlepu i nepismenost
Ima li iko pametan u ovom gradu? Zar ne postoje neke šeme podzemnih instalacija, struje, telefona, plina, vode...
pametni su odavde davno otišli
@sandor naravno da postoje ali za obične smrtnike.Probaj kopati u svojoj avliji i neće proći ni 24 sata a inspektori će ti biti pred vratima.Postoje planovi samo što se ovdje vidi koja vrsta diploma je bila u akciji.
Ko ovde zivi nije mi jasno Zgrada do zdrade jos skupi stanovi