Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se boli li neka stvar premijera Federacije za Jablanicom?
...ne glasam :)
Boli... penis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Vijeće ministara BiH sinoć je održalo telefonsku sjednicu na kojoj je odlučeno da BiH zatraži međunarodnu pomoć.", pa majka mu stara, koliko je vremena potrebno da se od trenutka odluke, ista sprovede u djelo!? Gospodo, zbog vaše neodgovornosti i nerada, planirajte budžet za kompenzaciju izgorjele imovine fizičkih lica, inače za vašu informaciju građana BiH!
Treba sacekati da se popije jos jedno pice kod Gafe i dodje koja TV ekipa pa tek onda pozvati kanadere
gori sefika sve izgori
treba napraviti puno malih pozara da se zaustavi glavna pozarska stihija ili tako nesto...gledo sam to na TV-u. radi li iko natome haaaaaaaa?
Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska
...mi bosanci smo haos... s kim god da sjedes popiti kafu ili rucak...bilo da je komsija, familija, dalja familija, prijatelj, drug, neznanac itd itd svi samo nesto o moralu, o dobroti, o kuvetu, o svemu najboljem naj naj naj a posebno o HVALOSPJEVIMA o sebi a ovamo nema gore stok.e od nas...niti bi kome sta sredili bez interesa niti pomogli niti ista...samo odmazemo samo gledamo da komsiji krava crkne...ne do bog da ko uspije da ga pohvalimo... licemjeri smo prvi na svijetu! i zasto bi onda i politicari bili drugaciji kad su i oni iznikli iz istog ovog KOTLA...i njih su odgojili isti takvi roditelji itd isto ko sto ce sutra njih naslijediti druge generacije koje su evo danas MOMCI I CURE koji isto tako pljuju ove... uglavnom...ovoj zemlji treba par NUKLEARKI pa da se ovo podrucje ocisti za nekoliko stoljeca svog života... pa onda da ovo nasele neki drugi narodi!
ne daj se bosno ! :D
Popnite se na munare pa gasite.I obavezno proucite neku dovu,da vam allah posalje kisu.
Dobro je, primitivac jedan!
O, Bosno i Hercegovino, i Bogu si teška!!! Dok nama pomoć stigne može komotno sve na potezu od Jablanice do Mostara da izgori. Mi smo sada doslovno u getu, a za koju godinu ćemo to i zvanično postati,crna mrlja na karti Europe.
Ako truci ne pomognu nece niko
Kakva Turska moj prijatelju, gdje je Turska!? Imaju oni dosta svojih problema, da se sada još bakću njima nebitnom Bosnom i Hercegovinom, državom punom "gerilski" plemena na brdovitom Balkanu, gdje susjed susjedu nije u stanju pomoći bez da mu ne broji "krvna zrnca".
I dosad su vlasti loše bile,al' ovakva nikad došla nije , zemlja gori ni briga ih nije...
Kakvu mi vojsku imamo, jedan helikopter gasi pozar, a dje je pomoc u ljudstvu?
tugo nasa da mi imamo samo jedan helikopter, i svake godine je isto, hercegovina nam izgori, a niko nista. :(
Razumijem da Roda Donese Bebu, al' da Pauk Odnese Auto
Zar za Bošnjake Hrvatska nije agresorska zemlja..što tražite pomoć od agresora??? a ne npr od erdogana
Pa i Njemacka je bila agresor na Francusku, ali su poslije svega, ipak, saradjivali. Ostavi se te populisticke jalove price!
Surađivali su zato što su morali i ono najbitnije surađivali su jer su obje zemlje od toga imale korist..od ove situacije Hrvatska apsolutno nema nikakve koristi niti smatram da treba pomoć...