Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moglo je proci i bez ovih slika. Nekad stvarno nemate granice, i kome je do slikanja covjece dok predozirana osoba lezi tu.
poceli su ko avaz. Samo daj para, nikad dosta.
stop legalizaciji dilanja teskih droga od strane uhljeba iz stranacke udba...za one koji ne znaju...zena od direktora udba je hapsena zbog dilanja teskih droga...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Dovraga i fejsbuci i objavljivanje slika i svega živog što se desi. Ima li granice više!? Jeste poludili svi!?
Hoce na ovaj nacin da spase kriminalnog direktora. Bas ono ofirno
Pa zasto ne,neka omladina vidi u kakvo stanje mogu zapasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NARODE DJEVOJCI JE POTURENO U PICE,,, HTJELI JE SILOVATI CJELU NOC,,,,,,,,,,,,
OVO JE SVAKODNEVNO U SARAJEVU, LJEPA DJEVOJKA SE POCASTI SOKOM U KOJI JE STAVLJENA OPOJNA DROGA ILI CAK POCASTE BONBONOM U KOJU SE UBACI OPOJNA STVAR I POSLJE SILUJU DJEVOJKU CJELU NOC,, CAK SNIME I UCJENJUJU,,,, JER POD DROGOM DJEVOJKA RADI SVAŠTA,,,,,,, TAKO JE I SEVE POTURENO,,,, KOLIKO DROGE IMA U GRADU,, PRICAJTE DJECI DA SE TO POTURA,,,,,,,,,,,
Smetljari jedni, pola vas je sa kupljenim isl. diplomama, veze nemate i na duši nosite hiljade ljudi, iz moje porodice na dusi vam je jedan insan, kojeg ste sa svim simptomima za hitnu hospitalizaciju poslali kuci, i zbog tog vašeg nije ništa, i idi kući, umrla vrlo brzo, vi ste poput Azraila, tako, sram vas bilo, uradite po nekad ono što treba da radite i vi slikate i pišete o tome, užas, užas, ne trebali nikada nikome.
Ni jedan diler heroina nije uhvacen godinama? Zasto??? Zato sto drzava radi s heroinom i imaju potpunu kontrolu nad njim. Albanci su bili povezani sa drzavom i u talu. Radoncic i ostali smradovi. Nek umiru od heroina njihova djeca ako Bog da. Uhapsili ovog onog sa 2g trave , otac vas j.... a narod glup ko racqu.
A kako mi je žao...kao švicarskih planinara od svrbiguza poginulih u snježnoj mećavi,kao malih Vlaščića poginulih na Vozućoj braneći Moskvu,kao...toliki broj mladih ljudi i djece koji bi željeli živjeti,umire i svijetu kao proizvod nepravde...tako da ovi što traže smrt i nađu je,dođu kao neka kosmička pravda,neki elemenat ravnoteže,balansa...jebem mater ko se ne slaže,pa eto sad...
Nista slikama nefali neka se vidi sta i kako onladina danasnja radi i to djevojka
Pa ova Hitna ima i nekog dezurnog pjesnika, cini mi se?
Ja sam čist dokaz da je život lijep i bez horsa. I hvala Bogu na tome. A ti bi mogla isto. Znam te. Nisi ti za toga. Nije niko a ti pogotovo. Baci to smeće i uživaj u malim stvarima. Vidjećeš da može. Mnogo sam drugova izgubio, mladih, naivni. Da im dragi Allah podari sve Dženetske ljepote Amin Yarabi ☝️ 🕊️ Budi jaka i izađi iz tog pakla. ❤️
Djevojci je potureno u PICE, htjeli su da je siluju cijelu noc snime i ucjenjuju, ovo je svakodnevno,,,, samo neko joj POTURIO vecu dozu,,,,,
Jel moguce da oni poziraju kraj nje?!?!?
Omg niste culi za privacy!! Slike ovako ozbiljnog privatnog desavanja djevojke. A medicinsku radnici poziraju pored nje. Boze sacuvaj. Nadam se d ace vas cura tuziti kad bude bolje.
I treba slike staviti, na stub srama pa ce onda razmisliti hoce li se sljedeci put ubit od heroina, sta treba da se krije?
Utrpat im cijanid u drogu, nek crkavaju po kratkom postupku. Kad je mogo Praljak mogu i ovi paraziti.
Trebaju slike svakako i jos veci naslov da omaldina zna sta ih sutra ceka ko udze u ovo zlo ,da zna da im je osigurana karta jedino 2 metra ispod zemlje
Eto slike iz hitne pomoci ce zamislit mlade???? Skroz pogresno. Prvo kuca, pa skola..pa okeuzenje..pa internet.. pa mozda onda slije neke predozirane iz hitne .. djeca moraju učiti!
Danas je izgleda sve eksponat. Političar se mora uslikati pored svakog detalja da bi obilježio svoju promociju, estrada isto tako, evo i zaštitnici života isto tako. Sutra i policajac kad uhapsi nekoga, molim prvo selfi s njim da napravi, pošalje klixu i onda nek ga vodi u stanicu.
Neka slika. Ako ce se vec neko zeli drogirati do ove poente makar neka sluzi kao primjer ljudima i dijeci koja isto se pocinju drogirat ili drogiraju sta im se desi od droga. Neka ovo bude pouka ljudima koji se drogiraju i toj djevojci. Svaka cast doktorima sto su je spasili.