Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate ih tužiti! Kakv nemar!
Ovo je pokazatelj nemoći države. Pošaljite nadležne inspekcije kod otkupljivača sekundarnih sirovina i gdje se nađe šaht odrapite mu maksimalnu kaznu za ugrožavanje sigurnosti u saobraćaju ili po nekom drugom prigidnom osnovu pa da vidimo hoće li mu opet na um pasti da otkupljuje šahtove, saobraćajne znakove i ne znam šta se već krade.
Pokriti sve kamerama, pojačati nadzor.
Neka oni zato naplaćuju ulaz u ovo "uređeno" sarajevsko izletište. Pa ne da bi ih tužio... Da Bog sačuva...
I jedna dopuna teksta , voda u šahtu je bila djetetu iznad glave i ono se vec pocelo daviti .
Samo jedna ispravka , niko nije vidjeo da je dijete upalo pa cak niti biciklista koji je dijete izvadio iz vode . Odreagovao je istinktivno kada je cuo da je nesto pljusnulo u vodu i za to mu svaka cast . (AFERIM GIGANTE) Bio sam sa tim bicikilstom (sad govorim sa ponosom da je to moj najbolji prijatelj) i da nije odreagovao tako kako jeste sada bi ovo dijete sigurno bilo mrtvo. Da smo durgaciji nego što jesmo taj bi covjek dobio orden a ova govna od uprave Vrela Bosne , koji suput receno uredno naplacuju ulaz , bi snosila posljedice i platila svaku suzu i traumu ovog djeteta .
Ovi tikvani sa Vrela Bosne bi sada trebali da odgovaraju za nepostojanje obezbeđenja ove šahte. Roditelji mogu da ih tuže i dobro oderu! Od ulaznica su vjerovatno odmah povečali prvo plate. Ostalo...
Hvala Bogu za svaki spašeni život. Srce mi se cijepa zbog ono dvoje dječice koji su danas stradali u Sarajevu
Ovom što je saht ukrao i što ga je otkupio, pare im za lijeka trebale
po dzepu gazde otpada kod kojeg se nadje i jedan poklopac i srezati u korijenu problem..nadam se da malac nece imati teze posljedice od pada..
svima koji kradu šahtove po 5 godina zatvora
Znate ulaz naplatiti a ne znate zatvoriti sahtove... sramota fino tuzbu spucati..
cuj biciklista ga izvadio....a babo? zove novinare
Ma nase cige imaju po tri cetri doktorata iz naucne oblasti: Sahtovi. Univerzitetu Cigo Saht bi cak pozavidio i Oxford koliko strucnih ljudi, uvazenih profesora, dobitnika Ciganske nagrade za saht
Ma krađa i preprodaja metala je odavno postala tako veliki biznis da tu cige više nemaju šanse, to sad radi prava mafija.
U ovakvom slučaju treba debelo da nastrada i onaj ko je ukrao poklopac šahta, a bogami i onaj koji je odgovoran da šahtovi budu zatvoreni.
tuži onog ko upravlja vrelom bosne, znači onoga od kog si kupio kartu.......... naravno nisi kpio artu za upadanje u šahtove, što znači održavanje je nula, e zato postoji sud..........hebao bi im majku da je moje dijete
Vlastiiiii naše bajne vlastiiiiii, jebe se njih za svim u ovoj Federaciji, oni brigu brinu samo kako što više love hajrovati, postavili su za odgovornog nekon svog podobrnog ,,idiota,, koji takođe samo misli kako pokrasti ovaj narod a šaht, šta to biješe.
Jel ide i posjeta rupama kad kupis kartu na vrelo bosne? Mislim u paketu.