Komentari (479)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo se puno udomacio! 😂
"Ima aerodromske kontrole Begler-beže. Bila je tu prije vas a biće i poslije vas. Mrš pod skener."
Dobra ti skripta. 550 pluseva u 5 minuta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Granicna policija za pohvaliti ,a svaki dan udje hrpa migranata ilegalno preko Granice.
@Reel Ne samo migranti nego diplomati iz Srbije dolaze kad im se Q...u cefne bez najave.
Osmanlijski
pozivam Erdogana da se khurchi u Njemačkoj ako smije
Hajd nek ode tako u Lichenstein pa nek se ku.,rci. Prodali ste ponos Balkanski i Bosanski i uz to gubite zemlju bosansku prodajuci je u bescijenje kuvajcanima, arapima i turcima.
neka ga, sultan nas!
Pokusaj srpskih agresorskih recidiva da naprave incident jer im ne odgovara međudržavna saradnja.
Zabraniti ulaz bizantinskim primitivcima.
Kod nas moze sve
Tayib je to..
naravno da tayyip traži svoje obezbjeđenje,pa NIJE NENORMALAN!svako iz bih bi trebao vidjeti kako (pogotovo ljeti) izgleda aerodrom u sarajevu...čovjek misli da je sletio u lahore ili u djalalabad..to ovima iz gp ne smeta,navikli su...obavezno posjetiti wc na aerodromu i uvjeriti se da g..na s plafona vise poslije svakog leta iz prijateljskih nam zemalja...strahoba!
šta ima veze..pa,oni ispred bijele kuće mašu utokama i lupaju gulenovce,a ne u saraju?šta se pravite ludi,on saraj smatra svojim kao i trabzon!e,sad što bi neki voljeli da ganićevi ljubimci budu tu umjesto njih,to je drugi par opanaka!
Bas kako je TITO i predvidio. Svaka ti susa kroji kapu danas. Bilo je casno zivjeti sa tobom 50 godina, mira, rada, prosperiteta i suvereniteta. Danas ove rijeci vise ni ne postoje u rijecniku, a alaha mi, ni u govoru.
Sto optuzise Direktora GP ,a svi znaju da Turci nikad neispostuju ono sto se dogovoris. Ovdje je samo krivo obezbjedzenje od Erdogana. Al aposolutno svaki put s njima problemi a tolike delegacije prolaze kroz taj aerodrom. Kakvi smo mi odma okrivljujemo nekoga a ni vidjeli ni culi svojim ocima.
1. Nece ovo poremetiti odnose s Turskom. 2. Kad Ameri i Rusi dolaze, "preuzimaju" obezbjedjenje a Turska nije tog kalibra. 3.Turci su svjesni da su pogrijesili. 4. Aerodrom je poseban granicni prelaz. 5. Nek se je dobro zavrsilo!
@cujipocuj lupaš,pojma nemaš..mislim oko tih protokolarnih stvari...a,još svjesni da su pogriješili?šališ se!
Bravo!!! Svima isto... Šta oni misle ko su?
Uostalom nema arogantnijih policajaca od bosanskih. Do prije par godina sam redovno izbjegavao sarajevski aerodrom upravo zbog njihove bahatosti. Ucinilo mi se da se malo situacija promijenila na bolje, ali sada vidim da nije...Takva drskost i bezobrazluk su se rijetko gdje mogli naci, a sto srpsko hrvatski nacionalisti koriste u vlastite svrhe...