{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Dragoljub Davidović kažnjava za nedopušteno parkiranje

F
FENA
14.3.2012. u 13:35
0
0
Dragoljub Davidović kažnjava za nedopušteno parkiranje
0
Dragoljub Davidović kažnjava za nedopušteno parkiranje
Dragoljub Davidović
Gradonačelnik Banje Luke Dragoljub Davidović dobio je dokumentovanu informaciju da se vozila koja koriste neke gradske službe parkiraju na neprimjeren i nedopušten način, te je protiv neodgovornih radnika preduzeo odgovarajuće mjere.
Reagiranje prvog čovjeka Banje Luke uslijedilo je nakon što su građani i neki mediji ukazali da oni koji treba da sankcioniraju nepropisno parkiranje upravo čine takve prekršaje na pojedinim gradskim lokacijama.

Davidović je, ujedno, pozdravio ovakav vid saradnje s građanima i sredstvima javnog informisanja i pozvao sve da o ovakvim i sličnim slučajevima obavijeste Administrativnu službu i Kabinet gradonačelnika, kako bi se ovakve pojave spriječile, a neodgovorni radnici sankcionirali.

Prije nekoliko dana objavljene su i fotografije na kojima je vozilo Administrativne službe grada Banja Luka, odnosno Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja (Odsjek za parkinge i garaže) bilo nepropisno parkirano, ali njima niko nije mogao blokirati vozilo i naplatiti kaznu od 40 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: