Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mu sada face , nevinašce, čovjek bi mu udijelio.
Citava historija Sluga govori samo o njihovim gospodarima,prvo je to bio Rim,potom Bizantija,pa Bosna,pa Turska,Pa Njemacka... U zadnjih stotinjak godina Sluge su ostavljene bez gospodara,i kao takvi zapali su u masovnu psihozu,samobmanivanja ogrezlog u krvavom zlocin kakav mogu ciniti samo dusevno poremecene osobe .Koliko su samo ogrezli u samoobmanivanju,pokazuju brojne cinjenice navedene ovdje.Npr.Sluge bezocno lazu sami sebe dan i noc da su jedini branili \"krscansku Evropu\" od Turaka,ali nikada ih necete cuti da govore o bici na Nikopolju gdje je na jednoj strani bila vojska \"krscanske Evrope\"najjaca do tada ikad skupljena,a sa druge Turci i Srbi (Sluge) i tako Turci i Srbi (Sluge) na celu sa Stefanom Lazarevicem poklase na Nikopolju najjacu vojsku \"krscanske Evrope\" i to tako zestoko da se u narednih 300 godina nije oporavila.Ili,kada se lazu da je Marko Kraljevic bio \"najveci borac protiv Turaka\",a kraljevic Marko u stvari bio turski vezir...
Eeeee, ajd nemojte prditi.
crk\'o majci bijednoj !!!
Svakog genocidasa treba u Zenicu odves i gurnut u one visoke peci gdje se celik topi.
ovakvu stoku a isto tako lopove kriminalce treba iskoristiti na posumljavanju suma,pripremi ogrijeva za penzionere i sehidske porodice,ljeti za poljoprivredu,i slicne akcije kako bi gradjani imali koristi od njih odnosno na taj nacin da se ikupe drustvu a ne lezanje i uzivanje na drzavnim jaslama i na teret gradjana.
Jedan psihopata manje na ulicama nasih gradova.
govno fašističko genocidno