Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma naravno da će biti Bosne. I to na čitavih 24 posto.
Nama nema pomoci,odavno smo u zacaranom krugu. O nam odlucuju drugi, u Zagrebu i Beogradu. Ali i povrh svega bice Bosne, a vala i mene u njoj.
pa ništa... praznik za budale
I ja sam sa tih prostora zemljak, a za puske se ne boj, one su spremne, naravno da ne zelim poceti, ali bome cu, a vjerujem i vecina (sada vec otrijeznute) raje, odmah \"odgovoriti\" na bilo kakav ozbiljan napad dušmana! BRING IT ON!
@Zizu Nemoj kupovat ne sekiraj se sad imamo oružje nije kao 1992 da moramo otimat svki metak
Za,sve gore,Navedeno-Moralno smo duzni i odgovorni,zaHvaliti se prvenstveno,ALIJI Izetbegovicu i Franji Tudjmanu,koji su nam itekako znali,pripremiti PAPICU i Skrojiti ukrasnu KAPICU !!!Neka im je vjechna Slava,Rahmetli Dusha i lahka CRNA zemlja !!!
Ma sve je to tako ali ko koci napredak , vidic sta \"covic\" hoce, ma narod bi se prije dogovorio nego politicari. Ako ludi Dodik kaze da je pitanje dana kada ce se odvojiti, ja vec razmisljam o kupovini trece puske. Rodjen sam u Banjaluci i taj grad nemoze biti van moje drzave.
Oooo, nova ikebana??? Čestitamo, čestitamo!
sto ce vam clanak ovog ljigavca uz sliku skoro u prirodnoj velicini, zloupotrebljavate prostor portala na ovaj nacin, nosi insekta gdje mu je mjesto
momo jebi se ti
sretna Srpska Nova godina i BOZIC zivila Republika Srpska i DODIK
i JOS cetiri godine novih govana slijede!
...respekt! ...cetiri po cetiri, jedne generacije izumiru a druge se i prije rodjenja unistavaju!
Aferim !!!!