Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imala je i čistačica u mojoj školi knjižicu Armije BiH. Ne zanima nas ratna uloga! Koliko imate ekonomista sa diplomom Goethe Univerziteta iz Frankfurta?
Forto ima dvije
Inace objektivni portal Klix, kazu kontrolise ih SDA, a vidi im clanaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ima Kojevic i Damir Niksic... koji kaze da opet neka budala lizadje i pucaa tenk JNA.. Edin Forto koji za borce kaze da su seljaci sto su branili BIH i Sarajevo da su ovaj grad branili seljaci,..Toliko o Placenickoj stranci sa..... Pala Romanije Sokoca i Lukavice.!?
imaju li irma i borka iz Mostara knjižice il su i u ratu bile suzdržane?
Kad jedan Bakir kaze da je neki clan njegove stranke bio borac armije, onda ga jugobosnje pljuju i ismijavaju, a kad ovi iz ove fgr stranke to kazu, onda je to pohvalno i kao treba zbog toga da glasamo za tu stranku...
Ima li i Edin Forto knjizice da je bio u Armiji . jel mu to konakovic isprinto .
lazeš ti sve u u Usk su svi bivši kumunisti i Autonomaši u NS . Možda imaju knjižicu da su bili u Fikretovoj Autonomaškoj vojsci. Nemoj braniti nešto što se ne može odbraniti ..ja ih znam na desetine svi dezerteri.
Zar nije citava ArmijaBiH u SDA?
Kod nas u Vitezu predsjednik Naše Stranke ima knjižicu HVO-a. Miokovicu, dođi u Vitez pa ćeš vidjeti koje knjižice imaju članovi te stranke.
I vodi ih jedan DEZERTER !!! Ne rise matere ti
E ne pročitah više parodije u jednom članku u zadnjih 10 GODINA ....
Penzioneri, idite kući!
Prdonja pa hajd
Glasam samo za onog koga su ljudi natjerali da se kandiduje a ne onog ko se nameće na spisak i reklamira.
I šta to je kao znak da treba da nas deru kao i ovi do sada. Imam i ja knjižicu a stalno me deru .
Ja i?
ima Kojevic i Damir Niksic... koji kaze da opet neka budala lizadje i pucaa tenk JNA.. Edin Forto koji za borce kaze da su seljaci sto su branili BIH i Sarajevo da su ovaj grad branili seljaci,..Toliko o Placenickoj stranci sa .........Pala Romanije Sokoca i Lukavice.!?
Mlada snaga nase stranke
Koliki je to onda prosjek godina u NS? Sezdeset???
Ko ti je dao cinove dok si radio Dragane??Samo nam to reci,pa cemo dalje