Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mekta je car
@jaranemojdobri Evo ga opet je car. Pa koja ste vi sikucija od naroda.
@Diplomatic4 Magare TI i tvoji bosnjaci se kunete u Ustavni sud BIH.U redu.A sto ne postujete odluke ustavnog suda?Preko 120 odluka tog suda niste ispostovali.Sto?
I ponovicu, Bosna i Hercegovine, u svim svojim historijskim oblicima, od banovine, kraljevine, pasaluka pa do danasnje nezavisne drzave, NIKAD NIJE BILA SRBIJA. Shvatite to vec jednom! Ovo nije izmisljotina, ovo je CINJENICA. Ako si se rodio u BIH i hoces da budes Srbin, budi brate, ko ti brani. Hoces SPC? Eto ti SPC. Zasto moras biti secesionista? Zasto moras glavom kroz zid? Kome vise prijetite? Pa nije ovo '92.
Kratko jasno i poucno!!! Zao mi je ove srpske sirotnje koja jede iz kontejnera dok im Do-dick kopa jamu iz koje nema izlaza!!!
Tako je meka
Nema razlike izmedju doDicka i Mektica. Oni isto misle samo razlicito ostvaruju ciljeve. DoDick je sirov i ne taktican a ovaj drugi se šlihta kako kome stigne. Ne vjerovati ni jednom.... Mektic 93 nije sadio jabuke nego upravljao policijom
Tako je Mekticu reci konju da nema razbijanja BiH a da će za kriminal odgovarati
Ovaj misli da će izbjeć zatvor dokle god se ulizuje kalifatu!
Komsic kaze Hrvati imaju dosta, a Galijasevic kaze isto za Bosnjake. Da li sva trojica govore istinu?
Ej moji dragi Bošnjaci . Teška su vremena . Dva vuka su se udružila da sprovedu SANU 2 i Milosevic - Tudjman ideju o podjeli BiH . Jedino naivnost nas može koštat svega . Bošnjaci su žrtveno jagnje samo se traži alibi kako pojesti jagnje a da vuk nije to učinio .. Zato pamet u glavu i ne nasjedajte na “lijepe rijeci” . Lijepe rijeci protivnika razjedinjuju Bošnjake . A to je i cilj Srba ..
Pitanje je samo vremena i historijske prilike kako i kada ce Srbija krenuti u pripajanje RSa. Sada BiH gaji potencijalnu zmiju u njedrima da ne govorimo da je normalan zhivot za druge pa i za same Srbe na tom podrucju nemoguc. RS je veliki promasaj Bosanske politike.. ne medjunarodne zajednice iza koje se neki sakrivaju
Marketinška agencija “Red box media” koju su osnovali Renato Radišić, sin kontroverznog banjalučkog biznismena Mile Radišića i Pavle Ćorović, zet Milorada Dodika, aktuelnog člana Predsjedništva BiH ušla je u novi posao sa Lutrijom RS vrijedan četvrt miliona maraka
Sve ovo treba da kaze na RTRS I BN u udarnom vecernjem terminu!
"...govorili smo mi Miloradu...Milorade istjeraj Amerikance i NATO iz Bosne na vrijeme,pa onda ti i Covic radite po svom...kakve veze ima sto su nam Amerikanci stvorili entitet...dosta je njihovog..."
U BiH su i Bošnjaci, i Srbi, i Hrvati ravnopravniji od Bosanaca i Hercegovaca!
Nelson:"No more traktori, no more hrok-hrok"...
Mekticu urazumi se, srbi nikad nemaju i nikad nece imati dovoljno. Kad je bila citava jugoslavija srpska nije bilo dovoljno sto bi sad.
Mektić je Srpski Komšić...