Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mekta je kralj najboli ministar u BiH. Pozitivne osobine 1) Puna mu usta BiH 2) Prica o ozbiljnim stvarima i radi i udara u medias res (u sredinu) Negativne osobine 1)Bahat
Svaka cast, konacno neko da nam kaze sta je problem u BiH... BRAVO KOLUMBO!!!!! :)
@doboyopet dalje?...pa u Njemacku, Austriju, Ameriku, Kanadu, Australiju, Novi Zeland...gdje ko moze.. necu zivjeti 150 godina pa da imam vremena cekati jos 30 godina da bude bolje?!
Pusti glupe komentare - Ministre uhvatio se se u koštac sa gorućim problemima i samo naprijed. Ako ti neko staje na put u ovom poslu - obrati se narodu! Izvršićemo legalan puč!
Srboljubne bošnje su največa prijetnja Bosni. Kad moj narod shvati da sa srbima ne treba imati nikakva posla, več ih pustiti da uživaju u svojoj moralnoj i životnoj prljavštini, krenuče nam na bolje...jednostavno se ne obazirati na njih, kao da ne postoje.
@Separatista Ne treba BiH je samo i Srpska i Hrvatska i Muslimanska
S terorizmom se tesko boriti a sto se ovog drugog tice, pestanite krasti i pocnite kaznjavati. Vrlo lako rjesivo ako se hoce.
Srbi 17,26 puta radikalizovaniji od bosnja!
šovinizam, nepotizam, lažni nacionalizam... to su igračke iz kinder jajeta, a za radikalizam se slažem, ali onaj fašistički-četnički.
Dragec i kad obuce jedan od najvecih ray ban modela, k'o da je dva mini monokla spojio zicom na nosu.
ako je to tako onda je BiH definitivno otišla u ....
A gdje "CETNIKIZAM" i ostali oblici deformacije drustva kao Nacionalizam ?
Bosnjaci su Srbi muslimanske vjeroispovijesti.
Moguće je da se desi teroristički napad, selefije ubiajju radi vode, a kamoli radi šta većeg. Nego nije tor azloga da se razvali KORUPCIJA U BIH, pa će biti i presjećeni izvori finansija selefija, četničkog i ustaškog pokreta u BIH !!
Govore mi da sam usvojen. Majka me zove pa Dragane sine ja sam tebe rodila.
A ko je tata:))
https://i.ytimg.com/vi/PvyBF2ozBZc/maxresdefault.jpg
...misliš na ove bradonje Dragane ??? https://i.ytimg.com/vi/PvyBF2ozBZc/maxresdefault.jpg
eh moj ministre.....ti samo trubiš i o jednom i o drugom a konkretnih pomaka i akcija nigdje.