Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAPSI PLJACKASE NARODA...KRENI OD VRHA...
Kada zavirite u biografiju Salihovića, vidite da on niti jedne optužnice u životu nije napisao i podigao, nijednu istragu nije proveo. A čovjeka odabrali za glavnog tužioca tužilaštva. Wow.
Kako si ti pametaaaan,obrazovan,informisan,fijuuu!
Ima ona stara narodna Daj Boze sceri da te hadjija uzme, ali firauni oko kuce letaju
Mektić kao pravi profesionalac. Dok ne pogledaš biografiju ne možeš zaključiti iz koje je političke opcije. Da je koje sreće pa da svi izabrani dužnosnici za vrijeme mandata batale politikanstvo i bave se svojim poslom, bili bi jako brzo normalna zemlja.
Čovjek bez dlake na jeziku, izgleda iskreno i ispravno. Treba preći sa riječi na djelo i to pod HITNO!
na zalost bice ovo po onoj narodnoj"tresla se gora a rodio se mis" nece biti nista od hapsenja i ako ako slucajno i uhapse nekoga zavrsice kao i do sadasnja hapsenja rezultat "0". ovo jedino narod moze skinuti sa vlasti i pohapsiti ali i one sto vise kao nisu u politici a na hapali se ala bicakcic,silajdjic,brankovic itd
cuj cuj ovog ublehasa ;D
ovaj Mektić nikom ne valja znaci da je dobar i da ima muda
Pa ovim krupnim ribama ne bi deset Titovih nacijonizacija bilo dovoljno da im sve uzmu! Po Kine sa tim nahraniti...
pa i ovaj je obećavao velike ribe pa ni punoglavca ne ulovi
ja mu nista ne vjerujem dok ne pocne hapsit
Glava ko' u junca ☠️
ako ništa znaće u rs na čemu su, rs će opstati u Bosni i Hercegovini vuk sit a ovce na broju baš onako kako su Američki krojači to u Dejtonu skrojili
Bravo Mektiću. Samo čistite.
Ako ne postupiš isto tako prema Draganu Č, zbog trećeg entiteta i kriminalcima Bakiru i Fahri, plačaćeš nam večere sve dok si u mandatu! Piće samo ako se slavi 1 Mart i 25 Novembar!
Da imamo više poštenih ljudi kao što je gosp.Mektić, BiH bi bila kao ŠVICARSKA. Hapsi ih sve i oduzmi nelegalno stečenu imovinu i onda nam netreba MMF.
@azem - a šta ako se pokaže kao Ivanić?
@azem - znam ja olično da je iz PDP-a ali je napravio niz krivičnih ijela u Predsjedništvu ovih dana,. Inače je još i učestvovao aktivno u organizaciji referenduma i plus podstrekavao Mileta zaroni što dublje u referendum. Postrekavanje na kriminalne radnje je takođe veoma dobro kažnjivo!