Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Lukac je vrhunski profesionalac i covjek koji pokusava da sredi stanje u FUP-u i ako on izgubi tu bitku SVI GRADJANIMORAJU ZNATI DA JE KRIMINAL POBJEDIO. Aministracija FMUP-a na celu sa Ministrom koja samo trosi budzet na ogromne plate, troskove telefona, jednokratne pomoci, komisije koje ne sluze nicemu itd itd a koja ne sluzi nikakvoj realnoj svhi, ima ih oko 200 sve redom zaposleni iz stranackih centrala i po familijarnim vezama su rak rana koja sada pritisce Lukaca. Ako ga stranci ne zastite nece biti dobro i mozemo se kolektivno iseliti iz zemlje.
svaka ti čast lukač .samo naprjed
LUKAC JE COVA I PO!!!! VIKIC NIJE LINIJE U RATU NI VIDIO NEGO SPECIJALCI SA KEMOM ADEMOVICEM!!!! A VIKIC JE ALKOHLICAR IMA ZADNJIH PAR GODINA
Lopov je i Lukač i SPD, a FTV je SDP-ovska televizija.
www.royalfamily.ba
Samo znam da sam zajedno sa KURTEŠ PREDRAGOM diplomirao na univerzitetu u Banja Luci, čovjek je fax završio za dvije godine u 5o-toj godini, što pokazuje kakav je kapacitet, samo ga zeza što su svim iz njegove generacije MUP-ovaca i oficira OS BiH koji su diplomirali taj skraćeni fax diplome poništene a njegova nije.Banja Luka priča da je lično naš vožd Milorad intervenisao da se njegova diploma neponištava, razlog neznam ali će se u budućnosti sigurno vidjeti.
DRAGAN LUKAČ JE JEDINI U DRŽAVI PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV DODIKA, ČOVJEK JE PROFESIONALAC 100 POSTO, A TO ŠTO SDP HOĆE DA I MUP KAO ŠTO JE FTV STAVIO POD SVOJU ŠAPU, JE DRUGA PRIČA.OVI SDP MAFIJAŠI ŽELE SVE PROFESIONALCE DA SKLONE DA MOGU TORBE SA OTETIM PARAMA NOSATI PO DRŽAVI, A LUKAČ IM STOJI NA PUTU, JER KAD JE ČOVJEK PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV DODIKA, VJEROVATNO SMIJE I PROTIV LAGUMDZIJE I NJEGOVIH RAZBOJNIKA. PODRŠKA DRAGANU LUKAČU.
@heh Ne smatram ih idealnim, vec sam sve napisao, ali budimo realni, sta je alternativa? Opet kada pogledam SDA koja je svojom politikom ustvari i dopustila da BiH bude ovakva kakva jest, Silajdzic koji je dobio izbore na prici o ukidanju RS-a a od tada (2006) nijedna nadleznost nije presla na nivo BiH, RS je jaca(u smislu opstanka) nego ikad, SBB na celu ima klasicnog kriminalca koji nije mogao steci onoliku imovinu, za onoliko kratko vrijeme da je drogu dil\'o, covjek je Dzaferovicu \"posudio\" 50 K da bi mu ovaj dao kredit iz RBFBiH, jedini koji su jos koliko toliko multieticni su iz NSRB ali i tamo je Lijanovic koji je nesto slicno Radoncicu. U Covicev/Ljubicev kao i Miloradov SNSD mi se ne uclanjuje :) Tako da od svih govana, najmanje je SDP
Sve je to maslo SDP-a! To nije slučaj samo u Ministarstvu unutrašnjih poslova. U novom nacrtu Zakona o obrazovanju školski odbor kojeg čine pet članova, a čija je uloga (do sad) međuostalom bila upošljavanje novih radnika, svedena je na nivo školskog poštara! Nadležnost upošljavanja je pripala lično direktorima škola, koji sad sami mogu upošljavati koga hoće od kandidata. A ko postavlja direktore? Pa naravno resorni ministar! A ko postavlja ministra? Pa svakako politika! A kome je ono pripalo Ministarstvo obrazovanja? Pa SDP-u. Znači kad rezimiramo, ako ne budeš član partije, tj. politički podoban, možeš se slikati sa diplomom! Narode probudi se!
TREBA OVU DRŽAVU ŠTO VIŠE DESTABILISATI I I PODIJELITI BOŠNJE NA SILU HOČE DA ŽIVE SA DRUGA DVA NARODA MAKSUZ SELAM OD SPAVAČA IZ BUGOJNA DAČE MI IM DRŽAVU ZA ČOVJEKA JOŠ SAMO MALO USITNULO JE
@nX I trebas se sramiti kada si pristao da postaneš član te udbaško-islamofobične, bošnjačko-hejterske, ex-tajno-obavještajne, kriminalno-reketaške i ublehaške mafije i to nakon onakve \"alijanse\" a koja je bila mlaka voda u odnosu šta nas sve čeka pod vlašću navedene bagre!
Gotivio sam federalnu televiziju ali nakon ovih nastrtaja na Lukaca postala mi je gora nego RTRS, vise je u sluzbi vlasti. Aidu je lijepo gledati u pola osam, ali cak i kad ona cita kako je Lukac odrzao sastanak blizu svoje kuce(kako bi mu bilo blize) i onda to koriste kao neki los potez, traze ga sto nije bio u Sarajevu za vrijeme napada Jasarevica, kao da je covjek mogao znati sta ce biti? Sve u svemu, jadna politika FTVa, odnosno SDP-a koji je sada potpuno preuzeo FTV, cak je i Bakir otis\'o u penziju sa 60 minuta, sad je lafo sve super. Iako sam pristalica i clan SDpa odnedavno, ovo je sramota !
To je taj pocetak planirane \"Policijske drzave za pracovjeka!\", sada neces vise smjeti nista ni reci, pored toga sto ionako ne smijes svugdje leci! PA ovo ce biti jos gore nego pod komunizmom!
HEROJA DRAGANA VIKIĆA ZA DIREKTORA FUP-a
Zlajoglu se napalio ko bulka. Hoce sve ili nista. Lukacu ne preostaje nista drugo nego da se ili povuce ili da ga \"casno\" smijene zlajogluovi kerovi i keruse koji su vec poceli da laju sa ftv-a. O drzavo federalna da te hoce vise podijeliti na dvoje da svako uptravlja svojom sudbinom...Zlaji eto neka ostane islamska komponenta a covicu hrvatska....mirna bosna i hercegovina
A kako će ovi iz Stranke za kumove, prijatelje i rodbinu nastaviti uzimati reket, kako će Lojanovići moći dalje pljačkati i organizirati atentate, kako će crnokošuljaši iz Hrvatske stranke poturica moći držati Pavelićeve biste u uredima ako novi zakon ne prođe?
A SAD JE POD KONTROLOM MAFIJE.... A USTVARI TO TI JE ISTO... DRAGN SJASE DRAGAN UZJASE...SLUGE RATNE MAFIJE KOJIMA JE OSNOVNI ZADATAK DA TUKU NAROD AKO SE DIGNE NA DEMONSTRACIJE I STITI LOPOVIJU.......