Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa je crkva, samo je steta da se ovakve situacije koriste za licnu promociju nesposobnih politicara
pa ovaj (ne)covjek zasluzuje prijekor svih gradjana Bosne i Hercegovine pa i sire..kako se nakon svega smije kandidirati ispred naroda za kojeg nista nije uradio..sramota...sta misle da je narod retardiran...ove godine vas kaznjavamo sigurno za sav nerad...DOSTA VAS JE BILO...IZLAZIM NA IZBORE I GLASAM ZA ANONIMUSE....jer ovakvi racunaju ili na one kupljene ili na neizlazak građana kako bi i dalje ostali tamo gdje su sad da se i dalje bogate na nama....
Dok su hrvaski branitelji ginuli od cetnickih aviona u Cavoglavama covic ih je podmazivo u mostaru da nebi koji se moro vratit dok ne istrese teret,e hrvati hrvati isti ste ko i bosnjaci tako i bosnjaci sijeku granu na kojoj sjede glasajuci za scepu i druge koji su se ispisali iz saveza komunista tek kad je potpisan deyton.
Ma divno društvance , nekadašnjih komunističkih kadrovčića. Štožernik i bivša pravnica Livni busa, kombinacija za uspeh i boljitak vascijelog hrvatskog puka . Samo glasajte za njih i eto blagostanja , ali njima. PS Stožernik se na dokumentima Sokola , par dana pred agresiju na BiH potpisivao čirilicom! Narode , ne dozvoli da te seoske varalice i kriminalci ponovo prevare !
Svaki pravi hrvat ce ovo lajkati :D
Sta ti je pravi Hrvat? Svi smo mi jadna plemena na Balkanu.
Ovo je bio sarkazam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gdje vam je thompson da vam zapjeva, ustase