Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nije dosao da dodi pakas polize, oni su ahbabi
@SrbiskyVuk jes na brlji??
kazu nema dovoljno produznog kabla da dovuce sa sobom aparate na koje je prikljucen 😂😂😂😂😂
Da se je pojavio, srce bi ga prekinulo od muke.
Nije mu lahko, puno je izgubio, a taman se bio ustelio. Izbi mu Komsic par miliona Eura, al snaci ce se stari skutor, kontrolise Bevandu i Dzakulu koji mu svakog mjeseca obezbjede naj manje milion KM, a tu mu je i njegova muza Borjana da ga tjesi i da svu bol iz vene izvuce, a da kap ne ode na stranu. Sanja covic skijasa Komsica 100%
Ako pogledate pažljivo sliku u članku pod nazivom "Dodik pokreće smjenu svih predstavnika Srba u institucijama BiH", takođe objavljenom na Klix-u sve će vam biti jasno. Čovjeku nije dobro od toliko ljudi u njegovom anusu, malo je falilo da mu oči frce.
BRUKA HRAVATSKOGA NARODA TO JE DRAGAN COVIC
ćova je malo neurozan hb je malo umrla. Ma hajte.Pa ga je to protreslo
Htjeli vi to ili ne, Covic ima i imat ce i dalje puni legitimitet i podrsku hrvatskoga naroda u BiH, tj. vise od 4/5 Hrvata u BiH. Onaj tko voli BiH, morat ce to uzeti u obzir jer vidim da neki od vas divljacki likuju danima i tjednima i namjerno stavljate sol na ranu Hrvatima, a pitao bih vas ja kako bi vama kao narodu bilo da vam netko iz ciste pakosti i zlobe pravi cirkus i zajebanciju od vasih Ustavom zagarantiranih prava kao sto je jedan dio Bosnjaka opet ucinio Hrvatima. Besramno! :(
Veoma maliciozan komentar i klasična dezinformacija, gdin. Čović je bio na inauguraciji, samo ga niste namjerno vidjeli. Gdin. Čović i ne samo on, nego kompletan HDZ vrh stranke je bio u čmaru gdina. Dodika. Hvala gdinu. Dodiku na gestu što ih je primio sve.
Ih velke štete što nije prisustovo,kamo sreće da nisu ni ovi bili...
Hrvatski predstavnici su pokusali prevarom u EU parlamentu da dobiju podrsku za treci sto je HZHB koji bi u daljnjem usao u sastav Hrvatske, ali im nije prosla ta prica, jer bi to bilo osvajanje tudje teritorije bez rata.
Ne mogu shvatiti da nije dosao da podrzi svog prijatelja(makar u gornjem dijelu njegovih gaca)🤣
glupan
Propala je hrvatska farsa u EU parlamentu protiv nelegitimnom izbora Komsica jer nije iz reda HDZ-a, a posebno radi Lajcakovog stava ili Dejton, ili Evropska BiH i gradjansko ustavno uredjenje.
Covic na Aparatima....
Čuj nije došao, da nije nešto ljut?😀
na infuziji