BiH
2

Dragan Čović razgovarao sa studentima i mladima

FENA
Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Dragan Čović razgovarao je sa studentima i mladima na okruglom stolu "(S)ustav – sustavno rješavanje pitanja i problema mladih u Bosni i Hercegovini".

Čović je kazao kako je svjestan da je politika ponekad dosadna pogotovo za mlade, što je i razumljivo, ali kako je rekao, to je politički način komuniciranja.

"Onima koji nešto znače u politici i rade nešto važno u političkom životu, jako je važna ta komunikacija, i takav oblik političkog promoviranja", kazao je Čović, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

"Ja vam danas neću sugerirati za koga trebate glasati. Vi sa svojih osamnaest godina imate formalno pravo glasovati i nemojte dopustiti da to netko drugi radi umjesto vas. Zato izađite na izbore i dajte svoj glas za koga vi smatrate ili u konzultaciji s vašim roditeljima, jer od sada se i vas pita, vi birate i budućnost je na vama", poručio je Čović.

Sve prisutne pozdravio je predsjednik Mladihi HDZ-a BiH Vedran Kožul koji je istaknuo kako se Mladi HDZ-a BiH sistemski bave pitanjima i problemima studenata i mladih koji prvi put izlaze na izbore, stoji u saopćenju.