Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKE, COVIC, DODO ❤❤❤ NEMOJTE PUNO DA SE SVADJATE, FINO SVE
@GuardianAngels1979 lijepo se izrazavas
@GuardianAngels1979 ooo, slikar.. bgm.. bice tebi tesko posla nac.. morat ces u neku stranku pa slikat
Covic i nauka u istoj recenici. Ma daj, nemojte me zah.e.b.avati.
Prijem u Akademiju mi nista pozitivno ne govori o Covicu, ali zato stvara jednu krupnu mrlju i devalvira i institucionalni rejting kod Akademije. Ocito se u danasnje vrijeme novcem sve moze Tuzno doba za naucne institucije.
Prijem u Akademiju mi nista pozitivno ne govori o Covicu, ali zato stvara jednu krupnu mrlju i devalvira i institucionalni rejting kod Ocito se u danasnje vrijeme novcem sve moze kupiti. Tuzno doba za naucne institucije.
Čestitam. Hajd neka pozitiva
Kontam zašto oni. Ali, tobejarabi, zašto on? To je sigurno nešto p.d.
Možemo mi govoriti šta hoćemo ali ovo je ipak priznanje za njega. Ipak je ovo Austrija.
Ne zna sta ce mafijas sa ukradenim parama, pa kupuje po svijetu doktorate, nagrade, i sl.
Iskrene cestitke g. Covicu!!!!
Sramota , da štovalac zlocinacke HrHB i rusilacki faktor u BiH dobije clanstvo ..Apsurdno ..
Gdje se on i kojom naukom bavi? Ili možda umjetnošću?
On je isključivo političar barem 20 godina. Zanima me koji je njegov doprinos nauci i umjetnosti. Koji naučni i umjetnički radovi su ga preporučili ?
@redevil ... koliko je dr. u politici a ne znaju ni recept ispunti.
Sramota! Ovo je pokazatelj da je sunovrat u čitavom svijetu a ne samo kod nas, u svim segmentima života! Ovo je najavljivani Smak svijeta, kulturni, obrazovni, duhovni....
Ojj bože,on je akademik za prevarit,izmanipulisat i ukrast,tu je maher prva liga😂😂😂
Plati je ovo dobro
Neukusna samoreklama ! Gospodo provjerite o kakvoj je akademiji rijec. Jedno neaktivno udruzenje "Akadmika", Provjerite sta su od naucnih radova u zadnje vrijeme objavili kako udruzenje tako i pojedinii clanovi akademije ( pogotovo vrli clanovi s nasih podrucja sa vrhunskim znanjem stranih jezika).A i clanstvo u akademiji se lijepo i naplacuje .
Zbog toga kršćanstvo propada, zato što im je sve lažno i prikriveno iza ušminkane fasade. U tom svijetu važna je samo glazura, a ispod caruje katastrofa.