Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa je jako bogata i razvijena država koja je uz to i jako blizu BiH. Što ne kažeš da je otišao obići ustašku emigraciju u Australiji i N. Zelandu. Prikuplja pare za "našu stvar"
Otisao da guzica vidi puta.
http://avaz.ba/vijesti/bih/316167/savinovicu-osam-godina-zatvora-za-zlocine-u-mostaru nositelj europskih i hdz vrijednosti
Sve OK, ali da li je finansijska opravdanost u pravom smjeru!?
Zato nama Hrvatima nigdje ne trebaju vize. Samo za USA, al i nju dobijes bez problema.
Koji gospodin naspram onog jade...obilazi svijet, Europa, USA, NZ...onaj samo na dva mjesta ide, brko i paki.
Konta Čovke, majorizirani su Maori.
Prijeratni komunista, a poslijeratni nacionalista. Otišao u kolijevku izbjeglih Pavelića, pa će malo i do Australije.
Kriminalac malo se protego da putuje, gleda de se ima sta izmust...
Lobiranje za treći entitet!
i tata bi sine. :)))
Sta njemu bi da tamo ode? Nije valjda otisao pitati ima li tamo posla za: pastire, cobane, cuvace ovaca... Vidjcete da ce na povratku i on obecati 100 000 radnih mjesta... Bosnjacima naravno. Ali u Australiji!
Dragane, upamti. Guma glavu cuva!
Nijedna buduca vlastu u BiH se NE SMIJE pravit sa HDZ-om ili SNSD-om. Rusitelje drzave treba ignorirati i drzati skroz po strani. Treba sakupit sve snage koje guraju drzavu naprijed u jedan blok i sa njima sastavit novu vlast.
slažem se u potpunosti. Hrvate i Srbe treba ignorirati i lijepo se odvoje od ostatka BiH.
@iiiiv Odvojicete se ali malo morgen ! A ima i srba i hrvata koji zele da grade drzavu BiH i sa njima se moze, ali nikako vise i nikada vise sa HDZ-om i SNSD-om.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ovi naši ublehaši hodaju po svijetu, 'nako da im g....a vidi puta
Pa konju ti zivis u BIH sta ces na Zelandu, ovdje ti je posao da rjesavas probleme, a ne da putujes po svijetu.
Da bog da crko!!!