Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmeeeee, krme jedno, nećeš biti izabran ni za šta, možeš kmečati koliko hoćeš. Moliću biračko tjelo da ponovo izabere Komšića.
Sve mi se cini da moje bosnje ne svataju da neki novi vjetar duva
Tvoj inat ce dovesti do toga da se septicka jama zbvana bih raspadne, i da vi ostanete kao palestinci u 23% kanistera koje vam je nato dao jer ste vi svi redom dezertirali samo da nebi ratovali
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da se ovoliko trude da naprave nešto pozitivno, koliko se trude za fotelju, bili bi Švica.
Obali ga usraško
Khurac ti treci
valter, šta se ima domoć teritorije, Hercegovina je tako i tako hrvatska!
I šta sad? Trebaju izbori propast jer se nismo svi kandidovali?
Ovo se zove upornost, mora da je od Srba naučio, da u njegovom slučaju bezbroj puta ponovljena laž, kad tad postaje istina...
Ponudio bi Dragan Ćirilo Južni drugi rezultat ali kako god izračuna Hrvata u BiH i FBiH ima na pozicijama više nego im ustav i zakoni garantuju. Dakle kmečanje o ugroženosti i diskriminaciji ne pije vode. Zato Dragan Ćirilo Južni kaže "fabricirane dokaze" ne nudeći nikakve druge. Nema ih.
Zasto ne napises :"Necu glasati (glasovati) ako me ne izaberete za clana predsjednistva,moram biti izabran,jer imam svoju statuu,grb.Pa poBogu ja sam Dragan Covic,imam i svoj brod u Tucepima,a sad zafalili para..."
Bogami takve pameti neš nikad u predsjedništvo ne se sjekiraj se za to to mi tebe zaštitimo da ta kriva usta nebi još gore i skrivila mi ti opet biramo zlatnog ljiljana Komšića
Nema ovog Ćovića UZPovca nigdje u crkvenim knjigama,niti ima krštenicu.Postade on 92 godine nekakva hrvatina.
Čoviću na vrijeme se posavjetuj sa Europejcem Jadrankom Prlićem prije nego odeš tamo gdje je on sada. Ovaj put dokazi se neće izgubiti.
Covicu, faca ti sve govori....
Prvo siptare sa kosmeta treba protjerati.
Tako je Covicu. Pokazi ovo malo Hrvata da u Bosni se ne moze zivjeti tako da i njih malo sto je ostalo odu odavde. To su ti pravi politicki poeni.
nema izbora nema BiH,tako da se svodi na isto SUPER.Dobit če te Džamahiriju na 20+ teritorije. AFERIM
@NEVERA88 i zato kreniiiii, kreni prema meniiiii
Cekamo vas Sada samo ne okrenutih ledja jer vise necete moci zabijati noz u ledja Samo kreni i nadaj se
Nad Bosnom su tamni oblaci samo što to rijetko ko vidi: Merkel u Srbiji, naš čovjek uhapšen na granici, Šmit iznenada u Predsjedništvu BiH, ovaj laje i bojkotuje institucije, Didik po svom...i mnogo drugoga.
@Mahmutlar jer dvojica pokusavaju SISTEMATSKI da ukinu BiH....