Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li nam ovo mesar u zatvor
selam za CRO-a i njegovu majku iz muslimanskog grada Mostara
Kako ovakve vijesti brzo nestanu sa NASLOVNICE???
to je jedino sto se je moguce u SP medijima : izmisljanje afera i podizanje optuzbi koje su vec na drugim sudovima presudene kao nevjerodostojne.. ova vlast samo stvara maglu za medije, dok se stvarni imnogo veci problemi gomilaju i prijete iz pozdine... buducnost je zalosna i beznadezna za ovu zemlju...
sljedeci je dodik :)
Ovo sve vec prelazi u komediju. Podignu se optuznice pa onda usljed nedostatka dokaza sve optuzbe padnu i svi nastave tamo gdje su stali: Ramiz, Brankovic, Bicakcic, Covic pa opet Covic, evo i cirkus sa Barasinom,.... Ovome kraja nema!
zlaja je prije rata imao novca da kupi pola tvoje mahale CO.BA.NE _____________ SMRT FASIZMU
za koga je nastimao?Lijanovice? To oni sto su u koaliciji sa SDP-om ? :)
nevjerovatno da ovakvi tipovi tako lako uzimaju dusu ovom narodu,kakva manipulacija pa to je jad i cemer...imam potrebu da uriniram nad njima dvojicom nemoralnih seljacina...
U ponedjeljak poslije reklama od 20 minuta vidim bakira sa naslonjenim ulojenim laktovima na sto kako ushicenim glasom govori SKANDALOZNO , mi smo izvjestvali o ovome i onda nam da reprizu ( a sta nije repsiza na FTV) neke price o covicu.
Kada ce Bosnjacki politicari odgovarati a nakrali su se 10 puta vise i od Hrvatskih i Srpskih zajedno. Dosta je bilo optuzivanja Hrvata i izmisljanja afera a muslimani haman svi posteni pa s njima jos i u koaliciju. Hegemonisti providni ste ko kondom
najedes mi se mekote.
@? Nece, slucajno je nestala dokumentacija
Ma ova priča o Hrvatima svaki dan na hrv.dnevniku. Hrvati ugroženi i Te stvari. Ta nacionalna retorika nas je dovela do rata i dalje do ovde, do dna dna. Samo se glupani još loze na to, jer ljudina svijetu žive dalje, život prođe, a nama je još uvijek bitno ko je ko!!
Dobro je da narod vidi ko su lijanovići pa nek im zlaja daje ministarstva nek kradu do mile volje aferim
I šta sa ovim, pa opet će ga osloboditi optužbe, kao i prije neki dan! Ja samo mogu reci, da nemamo mi šta protiv njih (političara) pričati, jer narod je taj koji bira, a narod je glup. Političari su slika naroda. I još nešto, najjači su mi oni koji neće da izlaze na izbore, kažu nemaju za koga glasati. Ma dajte molim vas o cemu pričamo. Ove vijesti su za bježati odavde.
DIJASPORO, OD J EBI ODAVLEN!