Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo bez SDA će nam biti bolje
Bolje sutra, treba im dati sansu da dignu na noge ovu napacenu zemlju..
samo bez ovih koji su nas dugi niz godina unistavala i bice bolje...mora
Covic je mislio iskoristiti guzvu pa ugrabiti sta vise. ali ajde daj bilo sta.
Nadao se Covic i trecem entitetu, i premijeru, i programu na hrvatskom... ali dobio sipak. Sad daj i koju fotelju bolje i to nego biti sa SDA u opoziciji
Ljudi su dobili sansu..nisu je iskoristili.I sad zelimo da nam pudu proslost koje ce mo se nerado sjecat...Konacno drzava ide u prave ruke..BRAVO ZLATKO!!!!!!!!!!
CUJTE I POCUJTE!! SDA JE PREVARANTSKA STRANKA I NAS JE BOSNJAKE SVE IZVARALA! UNISTAVALI SU NAM DRZAVU 20 GODINA, I NIKAD PRESTAT NECE SVE DOK PODRSKU IMAJU! KAZNIMO IH NA IZBORIMA ZA TO STO SU URADILI!! GLASAJMO ZA DRUGE OPCIJE, SDA OTJERAJMO NA SMETLJISTE KAO I STRANKU ZA BIH!
Sve mogu podnijet al da ove ubace u vlast ove ustaše deklarirane to mi nikako neide u glavu. Nek je bog na pomoci.
Ja rahata i ljepote čitati nešto o formiranju vlasti, a znati da SDA nema ni na mapi
Relaksiranje odnosa Mostara i Sarajeva, ili predah pred raspad?
cett. nji. cciii jamajku vam U.cstacsku
Napokon da mafijaska SDA ode u opoziciju, a kasnije i u zaborav. Svaka Vam cast. Narod treba da bude zahvalan na ovom potezu. Lakse se dise. Nema vise neobrazovanih, neotesanih papaka i seljacina koji su se zavalili u fotelje i doveli svoju \"fameliju\" po javnim / drzavnim ustanovama. Sad ce da pokazu lice svi. Sve radio i TV kuce, printani i elektronski mediji (a i pojedinci koji su lafo bili neutralni) pokazale su u ovom vremenu da je iza njih ustvari cijelo vrijeme stajala SDA masinerija. Vrijeme je za novo vrijeme
Ode SDA napolje...
KOLIKO JE OVAJ USTAŠA PRINCIPIJELAN GOVORI TO ŠTO STALNO PONAVLJA KAKO NEČE U VLAST SA HSP-OM I NSRZB A U ZDK JEUŠAO U VLADU SA LIJANOVIČIMA,NEKAŽE SE ĐABA ČETNIK JE ČETNIK A USTAŠA JE ČETNIK IPO.
Pazite se sada multietniĆari. Nismo više škutori i fashisti. Zlaja je to naredio. A mi možemo i dalje vašu državu zvati Bošnjakistan 23%.
Čudi me da ovaj zeleni portal nije napisao vijest kako vlast neće biti formirana jer SDA neće biti dio iste
s.b.b--- sandzacka - balijska - banda. s.d.p--- sandzacka - druga - partija.