Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolime briga za HDZ i Čovića nemam vremena razmišljati sa ispranim mozgovima u zadnji propali 20 godina..
Ono sto mislim jeste da i ovom covjeku treba skatiti jezicinu. Nije dobar, malo poglup, cotija i ogranicen kao Kineski zid. Neka se malo posavjetuje sa Dodikom. EU dobro sijece perje, cak boli.
Ma boli me r...u za Čovića.
Znajze da su vaši veliki prijatelji i sponzori ( Gadafi, Bin Laden) od SAD-a u zadnje vrijeme nešto loše prošli, dok imaju nekakav interes amaerikanci vas podržavaju ako ne brzo se okrenu pa se nemojte vrlo radovati SAD-u . EU nije baš lud da u svoje okrilje primi Tursku vi dobro znate zašto, EU vi ist dobro znate da Bih postane bošnjačka država brzo će vas lupiti po prstima ne budite naivni, već nađite kompromis s hrvatima i srbima u Bih smanjite malo aroganciju, prepotentnost, sirovu bahatost. Želi vam sve najbolje.
lagumdžija i izetbegović su imali protukandidata,a čović?hahahaha brine nam se čović za bih.pa ako se brine onda treba znati da u bih nemaju budućnost subjekti koji su učestvovali u udruženom zločinačkom projektu.
nitko ne osporava da je čović kriminalac ali činjenica je da nisu ni drugi ništa bolji od njega ali se po njima ne pljuje ko po čoviću pogotovo od strane sarajevski režimskih medija kako oni vole reć za dodikove činjenica je i da oni najviše pljačkaju vlastiti narod a ne druga 2 naroda i zato im je stalo da se svađamo i pljujemo jedni po drugima
Bravo Covicu , sve cestitke moje obitelji za tvoju sjajnu pobjedu. Hrvati te nikada nece ostavit.
koliko glasova je dobio protukandidat?hahahaha