Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj sine AudioleA8, a ljudi u drzavi nemaju osnovne stvari obezbjedjene.. Dok se u drugim naprednim drzavama takmice ko ce na biciklu, pjeske, na romobilu, u to se vrijeme kod nas renovira vozni park i to redovno, svaka susa ima auto i vozaca.
policija u korsi 99', a oni u pasatima i audijima...
@nobodyDD par dana prije SQ7 a sad A8L. Prilagodio vozni park podneblju življenja. Ni Angela nema ovo.
Zastitnici naroda opljackali i unistili sve. Hitler bi pokorio svijet da je narod sutio. Covic je unistio hrvate i prodoo se rusima.
TKO DOZVOLJAVA COVICU DA SE MIJESA?????
Koji je ovo lik drinski a idi selhacino ogradi tu herceg bosnu. Zadojni hdz naj vecim lopovima na svjetu. Treba vas sve povjesat o rasvjeti niz aveniju seljaci jedni
praksa f. vlade kad propadne firma prodaje se DA se vrate dugovi u gro slućajeva radnici ostanu na cjedilu pa prođe vremena I vremena DA im se uplate sve obaveze DA bi mogao taj j/r adnik u penziju. A zašto bi radnici Al. bili u povlaštenom položaju.
Sramota, u starom modelu Audija se vozi... sramota
pa jeli aluminij.
jeli Čovićem aluminij.čović i vedri i oblači tamo.sad je znači sve jasno.jelka,koliko si ti pohapala? nalet vas bilo nesposobne.jeli tako i kućni budžet vodite? koja ste vi marva.
čuj došao ponovo da pregovara.koda se nekad brinuo o tome.dan kad su radnici izišli na ulicu Dragan u Bosni obilazi Hrvate ko nikad.bježi od stvarnosti.ali eto valja zamazat oči narodu da bi nekako on obsto a ne narod.
Ovaj samo auto promjenio od proslog sastanka i to je to rijesen problem
nekad je pisalo da je zabranjen ulaz psima i muslimanima...eto dodje vrijeme da i katolici nemaju gdje uci...i jeba ih njihov legitimni...
Trebalo im je odredit plaću 300km i ostavit ih da rade
Koliko ovaj Covic ima ovih Audija, prvo Q7 pa sad ovaj A8
pa ne može doći sa teslom u aluminijum, znaš ovo oko struje.
E čujte sada je stupila na scenu ''neprincipijelna koalicija'' politike HDZ i kriminaliziranog rkovodstva Aluminija. Treba detaljno počistiti tragove iza sebe....
ovakavi sastanci sluze ublazavanju posljedica koje sa sobom nosi prestanak rada svake velike fabrike koja zaposljava mnogo radnika. treba im sad svasta nesto obecati a zar par mjeseci ce im proci i ljutnja. neki ce naci posao u hrvatskoj a dragan covic nece sljedece godine poceti sa gradnjom nove vile dok se sve slegne i definitivno prestane opasnost od strajkova izmanipulisanih radnika.
o čemu predsjednik neke stranke može pregovarati sa Sindikatom?
Isti stav isto odstojanje i opet novi sastanak u istom sastavu u strogo uskom krugu Covicevog izabranog tima za sunovrat a bez prisustva ikoga od istraznih sruktura drzave koju Covic blokira a i ovim povodom ce samo i jedino pokusat da trazi izlaz u daljnjem ekonomskom podrivavanju sa zahtjevima nekakvog spasa Aluminija
samo pogledaj auta, ovaj audi nije obicna izvedba i onda ce im on danas pricati o majorizaciji bla bla