Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
X Željko.
Niko ne brani SDAovcima da glasaju za Željka, a ne oni svi botuju za Željka a glas će Bakiru, niko vam ne brani da SDAovci glasaju za Željka, a mi ćemo za Denisa
Ovdje u evropi mi glasamo zackoga nam padne na pamet. Hrvatska se može seliti u Rusiju ako joj smeta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
X..Zeljko.Komsic jer mi druge domovine nemamo.
potop svijeta bez zeljka
Na danasnjim izborima u Federaciji BiH, Bosnjaci imaju 4 kandidata i Hrvati samo jednog. To je plod Komsiceve politike. Danas ce za HDZ glasati medju Hrvatima ko niko nikada nije. Glas za Komsica, najveceg politickog ljigavca je glas za raspad BiH. Zelite li Palestinu, samo zaokuruzite idiota. Ja jos uvijek suvise volim ovu propalu zemlju da joj bas toliko zelim unistenje.
Ako Bog da vas nece na mapi biti , mislim covketa i borjane , vrijeme je da pravi, istinski Hrvati dodju na vrh kako bi ovo dvoje smjestili na zasluzeni odmor u bajbokanu
Notorni hohštapler, skrenut će i tok Neretve bude li dobio izbore!
Ja stvarno nemam ništa protiv bh Hrvata, ali mi ide na qrc to kukumakanje kako su ugroženi a svi do jednog imaju putovnicu i 80% ih ide vani raditi u zemlje EU a mi dok dođemo do vize pola glave nam obijeli
Uvjerljiva kara s drvara bato
Kakvi su ovo nazivi "bošnjački i hrvatski član"? U ustavu piše da se bira "član iz reda bošnjačkog naroda", ne predstavlja on samo Bošnjake već sve građane sa pasošom ove države!
Crkotino jedna!!
gledaj mu usta i stalno se oblizuje.znači da sve laže .kaže drago mu da su izbori došli.😁
Pametni su već odavno otišli iz BiH, a ovi drugi uporno glasaju za HDZ, SDA i SNSD, dok im je država najsiromašnija i najzaostalija u Evropi!
Zasto ne glasujem? Hrvati u BH nemaju osnovne predpostavke za demokratske izbore. 1)Predsjednika ce im izbrati drugi 2)Stranku ne smiju mijenjati jer se boje majorizacije - bez HRHB BH ce biti 100% muslimanska- iseljavanjem - je li to ono sto EU i zapadni svijet zeli ?
Bernadinac i Bernardica Čović.
Dok si ti jedina alternativa, ide Komsic..
Za KPD-om spreman.
Ulazim na ove objave samo da im vidim gospoje
Samo za Komšića, ni za rumenka ni za riđobradog....