Komentari (1008)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasat cu za Zeljka dok sam ziv...
@svicarac40 Republika srpska je srbija, srbija je rep srpska...
Dok Željko Komšić svojim kafanskim patriotskim pričama baca šećer Suljama i Mujama koji glasaju za njega, djelitelji Bosne rade svoj posao i koriste to kao priliku za ostvarenje svojih ciljeva. U međuvremenu, Željku je najbitnije da je se opet dočepao odlično plaćene pozicije preko koje može da otplaćuje kredit i poneked zamijeni lošu brlju sa viskijem.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Dosli Hrvati da proslave Dan kad su zavijek protjerani iz BL I posavine,cirkus svega mi
Njahi
Zivio NATO, Amerika, Engleska itd..............ovaj jad i cemer je svakako nebitan :D :D a da zaboravih zivjela nezavisna Republika Kosovo i Albanija.
gdje ste sad veliki hrvati pa preko 100 katolickih crkvi je porušeno, cijela sela sa Hrvaskim stanocništcima istjerana, a vaš ko biva legitimni predstavnik obiulježava dan kad ste protjerani bravo
Na zalost, sve je tocno sto si rekao. Sramotno je da se toboznji predstavnik hrvatskog naroda klanja krmku Dodiku i da mu ide na noge. Pih!
96. Stoga, Ustavni sud smatra da je praksom da se 9. januara obilježava i krsna slava Republike Srpske kao pravoslavni vjerski praznik uspostavljen preferencijalni tretman Srba kao jednog konstitutivnog naroda u odnosu na Bošnjake i Hrvate kao konstitutivne narode, Ostale i građane Republike Srpske, čime su javne vlasti Republike Srpske prekršile „ustavnu obavezu nediskriminacije u smislu prava grupa“. Zalosno Hrvati!!!!
Bošnjo trpi i gledaj tako ti i treba. Oni definitivno razvaljuju BiH al nek se Bošnje svađaju između sebe i budu još veći dušmani jedan drugom. Bravo Bošnjo
Dobro je rekla Cenicka.Sad ce i Dodo biti pozvan kad se bude obiljezavala Oluja i Bljesak..
Ja samo ne razumijem ove urednike sa ovog portala, pa zašto objavljuju članke o draganu čoviću to treba ignorisati, jer jednostavno čovjek izaziva bijes kod ljudi i nebitan je on lik..
i abasador hrvatske je bio znaci hdz i bih i hrvatske dio velikosrpske udruge hdz mora pasti
Jos jednom zajednickom pozorisnom predstavom u izvodjenju glumaca Dacica i Plenkovica, a oko slika nacista iz proslosti, Tudjmanovih izjava itd - Zagreb potpomognut Beogradom pokusava ubjediti svoju naivnu javnosti da odlicna saradnja Dodika i Covica nema nikakve veze sa Zagrebom i Beogradom. Srbski i Hrvatski narod bi trebao konacno da shvati kakvi monstrumi upravljaju ovim drzavama. Naivni su i svi oni koji vjeruju da o saradnji Bg-Zg na podjeli BiH izapad, EU tj Brisel i Inzko nisu upoznati.
Nikad više Hrvat iz HDZ neće biti u Predsjedništvu..ako ne bude Komšić izglasaćemo vam bilo kojeg drugog.
Oj Čoviću sivi 'tiću počeši svog Dodu po glaviću!!!
@Mirza82... češu ga banjalučke balinkuše.
Moja braća, iz Cazina i Bihaća. Moja braća iz sarajeva nisu, neka idu Dodiku na misu. Tuzlanska braća iz Bužima grada, opet čedo će od nas da nastrada. Sarajevo čedo rušio i ruši, a Sarajlija mu i danas kitu puši. Hoće sarajlija, narkomančić mali, i Tuzlu u govna da uvali. O Hrvatima, HVO, komunizmu i Tuzli piše, a od srpske kite ne može da diše. Poserem se po sred Sarajeva grada, iebala vas za davida pravda.
Koliko je meni poznato nikad nije otišao, niti pomenuo selo Briševo! I inače, niko ga ne pominje. A to jadno Briševo je hrv.selo kod Prijedora gdje je stradalo najviše Hrvata u jednom dana u proteklom ratu. Međutim, gdje ćeš to pominjati, mogao bi Mile da se naljuti. Lakše je i profitabilnije pominjati mjesta gdje su zločin prema Hrvatima počinili pripadnici A R BiH.
Sarajlije, imate žuti karton od svih Muslimana koji ne žive u Sarajevu. Još jedan ispad poput pravde za četalje, i crveni. Mislite da se zezam? - Zapamtite ovaj komentar. Memorišite negdje, pa sljedeća "multietničnost" da vas ne zavara kad vam se na kosti navale svi ostali Muslimani.
@OlovnaKisa Pričaj ti tu priču nekom drugom, ne prolazi kod nas Tuzlaka. Idi nosaj titove slike, maši ćiriličnim natpisima, ili nešto slično. Imate žuti karton, crveni znači da se i mi cijepamo od vas multietničkih bezidentitetnih kvazi muslimana.
@TuzlaDrzavaUvijek I zaboravih. Naše Tuzlanske Hrvate neće niko da dirne dok smo mi Muslimani živi. Toliko.
Ustaše izabraie novog poglavnika, izgleda većeg od Pavelića......Famozni Do Dick.....Bravo fufe.