Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja ba, ukinite izbore, svakako biramo iste face. onda izvedite one transportere policijske na ulice i zavedite dikataturu. svakako su drotovi do zuba naoruzani. a onu satnicu skinite sa 2,97 bruto na pola marke.
@EmirSS Haj sve ok ali taj dio gdje Hrvati mogu bit sretni jer ga imaju je smješan.
prati li iko više ovu političku situaciju u BiH? jel još uvijek stanje kao i 96?
@crni vitez dragi moj druže, sve su to ista govna, samo drugo pakovanje
@crni vitez jedno je željeti, a drugo moći. ali nije bolan ni njima lahko. više ih je po austriji, švicarskoj i njemačkoj nego na balkanu. al opet ti kažem, sve su to ista govna. samo šteta što smo svi zajedno u kamenom dobu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne možete vi na vlasti odlučivati da li će biti Lokalnim izbora! Narod hoće izbore, opozicija hoće izbore?! Biste li tako govorili da niste u vlasti? Hoćete da dobijete na vremenu, da izmijenite zakone pa da više nikad ne siđete s vlasti! Svi na izbore sljedeće godine!
Nije on ustaša on je pokvarenjak i pragmatik. Zapravo nije nacionalist ali voli pare i vlast. I žene i žene! pitaj one dvije iz Livna!
Izašla je napokon nepristrasna knjiga o Aliji, sada će i ostalima - vidimo da su boli neveselo veseli dogovori. Stvarno Klix-ovci onakav skup intelektualaca na jednom mjestu u Akademiji nauka, pa recezenti par exelens - vi ni mukajet?!?! Jel to po naređenju, kao što niko nije htio da iznajmi prostor za ovakvu promociju??? A??
Pred prošle izbore je bilo ponuđeno da se izbori održe za sve nivoe vlasti - nisi htio! E sada Dragane Sokole mora sve po starom. Neće OSOVINA ZLA kupovati vrijeme za opštinske izbore i svake druge. Na korak je da OSOVINA ZLA propadne, prije nego li počela sa radom. Spustili ste ga Šćepi - podijelili i jamili, sada Šćepo nema šta podijeli svojima sem trećih smjena!
Ja što ustaša cvjeta, uspio je izbaciti Komšića iz vlasti i dijelom mu naplatiti proteklih osam godina iz predsjedništva. Sada može on i sandžaklija da vodaju Bakira kako im odgovara. Ja države i s...a.
Skonto Covic da ce sljedece izbore izguibti, pa radi na novoj konstrukciji kako bi jos malo ostao na vlasti. Posto ce nacionalne stranke garantovano konacno da popuse na sljedecim izborima ovo ce i njeovi nacionalisticki partneri da prihvate i usvoje. Jedini nacin da se jos malo odrze. Dragane ode i ti konacno u przun za sav lopovluk sto si ga pocinio.
Boskos Skonto ne skonto mora ih izgubiti, tako je nekako objašnjeno OSOVINI ZLA!
Tačno treba ukinuti izbore, ionako ništa ne mjenjaju.
Covic sa svojim DoDikom radi na podjeli Bosne .Nazalost ona ,,nasa '' dva lopova i izdajnika Bakir i Fahro ce pristati na promjenu izbornog zakona a onda i na treci entitet Bosnjaci ce izgubiti drzavu a nece biti svjesni bas kao 95 kad je Alija podjelio Bosnu
Na Bakiru i Fahri je da ne dozvole Dodiku ulazak na vlast umjesto SzP...i da SIPA krene.
Možete vi odgoditi sve. Osim smrti.
Ja iskreno mislim da je ovaj lik jedno 100 puta mudriji od onog Bakira i Fahre., Bas ima neku zafrkanu facu
ovaj je veci ustasa od Pavelica...
...nije on niš veći ustaša no što je aljo bio islamski fundamentalista u "građanskom pakovanju".
Najbolj da budu svakih 20 godina
Čović želi 100% diktaturu,koju djelomično već posjeduje, on je izuzeto opasan čovijek za BiH. Ako ovo prođe BiH se pretvara u Sjevernu Koreju, i niko ih više neće skinuti. Sistem je jasan, uništiti općinske izbore, tako uzeti prostor malim strankama da se profiliraju. Na Općim izborima se podigne prag, ubrizga novac, zaposle se pripravnici, odradi se izborni inženjering i to je to. Do sada odrađeno od vladajućih: Legalizirana igra Bingo, Natjerani poslodavci da predaju pazar svaki dan (bankama dignut profit). Žalasno ako ovo prođe, ali mislim da hoće jer čović drži i Bakira i Fahru u šaci. Sve je jasno.
imam osjecaj da ce ovaj glavonja dobro popusit od radoncica!
svako u ovim izborima do sada ne vidim nikakvu svrhu,, svi gubitnici i svi pobjedbici... Kada bi izbori kod nas mogli nesto promjeniti oni bi njih ukinuli...