Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kontriraj sa 55 KM?
Kupi te za 50KM. Dodje na vlast, neopravdano poveca cijenu struje i gleda kako mu vracas tih 50KM i smije ti se.
Nek on plati 50 KM. Povećaće on cijene i tako i tako !
@REFORMATOR blago nama onda ako kolektivno tako razmisljamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jel se placa unapred ili poslije obavljenog posla
Pa i u federaciji je 50km ali ako se uzima na više npr. 5 glasova 200km na vise je malo jeftinije hahah ali dobro je to opet prije su djelili narodu gulaševe narezke sad pare pa kupujte sta hoćete... Samo nam je BOG na pomoći.
Pa zar je moguce da to dodo radi?Nemogu da vjerujem.Kako u rs pardon u monaku posle referenduma?
kad je srbin posten bio
E bogami ni po platama ni po svemu ne moze te se porediti sa Federacijom. Šijemo vas u svemu to zahvalite vasem predsjedniku miloradu hahahaha. Vrlo brzo ce te trazit promjenu adrese negdje u Federaciju jer je ovaj sve pokrao sto se imalo pokrast.
vi dignite na 100 maraka
pa to je njima trecina penzije moj Cavicu :))))))))
SNSD za glasove daje 50. SDS za glasove daje 25 maraka. Narod koji nema hljeba da jede ne mora dva puta da razmisli. NDP je na predavanjima za posmatrače objasnio šemu krađe glasova, što dovodi do zaključka da isto planiraju. A ne vjerujem da je drugačije kod ostalih stranaka. Najbolje bi bilo da imamo stranu komisiju. I svaka prevara da se kažnjava odsijecanjem ruke.
A vi kao ne kupujete.Pa ja sam dobio od vas isto toliko.
opasan lik, mala duša-malograđanin, zavidan dodiku, intelektualno ograničen... i ne shvata da se društveni problemi ne mogu rješavati na mikro planu ("problemi građana"), već hvatanjem u koštac sa satanskom aždajom "međunarodne zajednice", tj. uk-us koroporativno-vojne koalicije koja bi da podjarmi rs jedinu slobodnu teritoriju od us-nato gangstera!
Puno je 50 Km za glas jednog smrde
Ti daj 60,00 KM i mirna Bosna !
Eto ti sad referendum. Malo bi kakio, malo bi piškio. Vi ste (opozicija manjeg BIH entiteta) svojim pogrešnim političkim djelovanjem dali krila toj budali iz Laktaša.
Poudlaš ga boljem BH entitetu
@REFORMATOR po čemu bolji??? prosječna plata 400KM. prosječna penzija 150KM, oko 90% stanovništva (uzet ćemo samo ist. sarajevo) radi u Sarajevu, većina penzionera se prijavljuje u federaciju zbog veće penzije. a ti meni reci po čemu je bolji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma otići će al u klincu..od pokradwnih milijardi mogu kupit pola eresa