Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je skroz OK. Ali stvarno. Sjecam ga se kad je nakon rata bio premijer RSa ili tako nesto, da je prvi i jedini lik do sad uzivo preko RTRSa priznao da je u Srebrenici izvrsen zlocin i da se izvinjava u ime abog naroda. Bilo je to prije nego se pocelo govoriti o genocidu. Ima negdje link na youtube. Valjalo je u taj vakat skupit' muda pa to reci.
Slažem se skroz!
pa poslusaj sta sad govori o srebrenici. vi morate shvatiti da mi vas zalimo onoliko koliko vi zalite za zlocine koje ste pocinili u prvom i drugog svjetskom ratu kad ste saradjivali sa okupatorom(uvijek saradjujete sa okupatorom, i sad).
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mile od laktaša emirate napravio hahahaha
Cijela Europa jede krmetinu,svinjsko meso glavna hrana, a ko je zapostavljen ? Ti ,ako ti vjera nalaze da ne smijes jesti krmetinu ne zabadaj svoju majmunsku glavu u krmece korito.
papanko nisi ti evrope vidjela,bas velicas svoj nick,krmetinu po evropi jede bijeda i sljam poput tebe i tebi slicnih,ne jede je niko ko ima u djepu i glavi smetljarko...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pragmatičan tip, voli svoj narod - druge ne mrzi, ali ih drži na oku. Ne srlja! Najvejerovatnijeje lik koji će očuvati Srbe u svim dobrim formatima. Oni u lošim kod njega nemaju prođu i nestače iz njegovih opcija i politički i svakih drugih!
Banjaluko grom u tebe puko kad su tebe male z.....le Pale! To je bila ratna, kakva se sad pjesmica pjeva?
Pa ovi srbi se ne mogu medjusobno dogovorit pa kako ocekivat neku saradnju na nivou cijele Bosne i Hercegovine..
Djikani ...
Ovo da pročitaš moraš bit bas lud
Lijeci komplekse negdje drugo, cuj mrzimTuzlu
@mrzim, yebi mater
SLIKA PRVA KAZE VISE OD RIJECI TJ: NISMO MI NEG ONIANAMO
to vam je kriv vas predsjednik
Joj Milorade bravo da hoces jos jedan mandat dobit
Dovoljno je procitat samo ovo "Lokalni izbori u BiH su pred nama..."