Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo salemu mita i korupcije od jadnih pacijenata, treba mu jos poslanicke guzovace
Ja važne vijesti u PM
Kad procitah ove gornje komentare puno mi je jasnije zasto BiH ne moze ni milimetra naprijed. Pa kad bi ove komentare procitao kakav psiholog covjek bi trebao penziju da zaradi da bi vas izlijecio. Svi imate toliko supljina u glavi da bi vam podstanari mogli stanovati u njoj. Nastavite glasati za SDA i slicne njima pa cemo vidjeti od cega ce vam djeca zivjeti. Tesko BiH sa takvima kao sto ste vi. Ovo se ne odnosi na komentar SBB-a koji ima moj Sellam
još jednog borca za bolju pozciju i njegovo bolju budućnost...
...salem je bio dobar komunista :)
Ne prdi bezze ti dr i kura..c ebo te Fahro.
Uprska ga i ti doktore vala
Saleme hoces li Belminu poziciju?
A ne pise u kojoj je stranci do sada bio hehehe S BiH valjda
Kamo srece da su onda dr.-u(!) Karadzicu zabranili pristup u politiku ! Doktorska diploma je za rad sa bolesnima ,a ne za rad u politici ! ! !
Ljekari marsh u ordinaciju , a politiku prepustite politikolozima !
U svim časopisima koji imaju dodatak o zdravlju se može pročitati o komlikacijama šećerne bolesti, kao i o prevenciji istih... već decenijama. Da čovjek ne povjeruje šta li su sve teme doktorata. Velik doprinos medicinskoj znanaosti, nema šta.
Koga ovo briga, presao da bi mogao biti direktor bolnice i kraj price
Pa koji to kreteni uređuju ovaj portal. KOji je k..c taj doktor i šta on znači za savez za brzo bogaćenje. Kreteni
tekbir!
prodana duša....