Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODSJECAM zaboravne Bosnjake da nam je uz Allahovu pomoc, SDA obezbjedila nezavisnost, suverenost i medjunarodno priznanje BiH, da nam je sirom otvorila vrata slobode praktikovanja vjere i da je organizovala Referendum i organizovala i na plecima nosila teret odbrane od agresije i da je punih 30 godina glavna poluga, stub i kicma svih politickih procesa u BiH. Da uz Allahovu pomoc nije bilo SDA na celu sa Alijom Izetbegovicem nasim Vrhovnim Komandantom, nebi bilo niti nas, ni nase Drzave BiH.
Pojma vi nemate. Ovo je najugrozenija kategorija. Njih ako virus napadne a jeste vec, njima su sanse male. Ova djeca ne nose maske i ne mogu drzati distancu. Kakvo upustvo,van svake pameti. Objavite koliko je bolesnih nastavnika u svim ustanovama. Osoblje je obolilo, svi sa strahom idu na posao. Svakako je tezak posao, sad treba da svi obolimo i pocrkamo. To vam je ozgleda rjesenje.
O kakvoj strucnosti vi pricate. Na sjednici vam je obrazlozenje: zbog specificnosti djece, to vam je odgovor, u 1min, to je vasa strucnost. Koga ste vi pitali na terenu,mozda jednu ustanovu, a sve su razlicite. Na koje roditelje se pozivate, kad je njih strah da djecu dovode,i svi sa imalo mozga ce vam to reci.
Najgora ministrica obrazovanja u poslijeratnoj BiH!
Evidentno da sve što se plaća budžetu može da radi, produženi boravak, vrtić, javni prevoz.. Nikada neću zaboraviti scenu kada su penzionere pustili iz kuća da se guraju u pošti da plate račune
Jednog penzionera su ubili dok je placao racune
Bolesne djece po domovima za specijalno obrazovanje ima bruka, ali oni tjeraju da se radi.
Upravo tako. Bolsnog nastavnog osoblja takodjer.
A čekaj, jesu se do skoro masovno roditelji bunili, što ne puštaju djecu u školama, pa su se onda bunili što ih puštaju, na kraju ništa ne valja narodu...