Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim ljudima treba dozvoliti normalno da se kreću, rade, uz poštivanje distance.
ovo je prvi korak prema tome jer kako da se krecu ako nemaju adekvatne kundure na nogama ? eh zato sad kundura dućani mogu da rade
I Kanton Sarajevo mora dozvoliti ovim radnjama da rade. Cim prije.
Zabraniti ulazak u apoteku i vrsiti kupovinu sa šaltera je prava stvar. Sprijeciti da se zaraze apotekarke koje su također vrijedan resurs u borbi protiv ove bolesti. Bolestan ili clanovi njegovog domacinstva ce prvo u apoteku po pomoc
I Kanton Sarajevo mora dozvoliti ovim radnjama da rade. Cim prije.
Samo distanca! Kao kad placamo racune i kupujemo namirnice. Mora se pokrenuti. Bit ce vise samoubojstava zbog neimaštine nego sto ce korona ubiti.
Evo čitam 3x članak i ne pronalazim koje su to posebne mjere? Pa je li toliko teško napisati smišljen članak?
sad moram vratiti dvije rate za cipele, plus uskoro i treću...jbg nisam ja kriv sto nisu radili
jakako, cizma glavu cuva
Kakvi moroni.. Zabranjen ulazak u apoteke, ali zato mozes komotno uci u prodavnice obuce i tekstila. Dakle u jedan Waikiki /Azel/Tarranova.. moze uci kamara džikana i džikanki (sa i bez maski) i dovoljno je da jedno od tih teladi u sebi nosi virus, eto belaja u TZ. Kina se rijesila virusa tako sto je zatvorila SVE, a ne "pa eto ide lijepo vrijeme, moraju ljudi patike kupiti, suknjice, haljinice, majice, otvorite im markete.."
Mislim da I mali obrti nisu problem. Zar se kod jednog obućara ili krojača skuplja grupa ljudi. Ne. Ostavis, covjek uradi, ti preuzmes I to je to. Pa od tih malih poslova se hrani ponekad cijela porodica. Rizicnija je kasa u supermarketu nego obućar, pa čak i frizer ako prima po jednu mušteriju.
Otvorite i ostale radnje, zlatare, obučare, frizere, i oni mogu raditi uz posebne mjere opreza!
@Disciplina nedaj bože kod sebije na liječenju završiti, nedo bog dušmanu ;)
Beš mi je prioritet siratiti pamtole
Narod ce izdrzati izolaciju, ali drzava nece izdrzati bez para, pocelo propustanje nakon sto vlast vidjela da su nula bez nase pare.
Sejo monstrum sta fali kalosoma haha.
Aman jarabi zar je nekom soping na pameti samo se igrajte.
@lalica raja nije svjesna kako je kod sebije na liječenju il nedaj bože u goraždu Cccc
I Kanton Sarajevo mora dozvoliti ovim radnjama da rade. Cim prije.
Otvorite nam kafane!
Pitanje za dr Majdu Mulić... kako su isrpljeni, ako u Krajini pale satore a u hotelu Tuzla prosvercuju alkohol i razvale vrata od soba?
Svaka čast Tuzli. Za razliku iskompleksiranog Sarajeva nikada nije zarezivala maloumnike, FGR žvaljave mazlume i entitet repulika srpska