Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj cuvaju okolis a najzagadjeniji zrak na svijetu. Racuni ce promijeniti sve.
Neefikasne socijalističke prevaziđene firme koje žive od budžeta kantona i monopola jer eto njima se nešto MORA plaćati, a ne od efikasnog rada i dokazivanja na konkurencijskom tržištu će neminovno propasti.
Toplane u Sarajevu su najgorili viđeni monopolisti u svijetu.
Da hoćete malo očuvati svoj obraz i zrno principa i morala. Monopolisti zadrti, ne daju ljudima da se isključe sa njihovog neefikasnog i preskupog grijanja jer od sada isključeni korisnici ne moraju plaćati nedmokratski i nefer mjesečni paušal. E pošto vas je kaznilo i natjeralo da ljudima ne šaljete paušal, sad nikom ne date da se isključi. Doći će i to doba kad će vas i radi toga kazniti.
Znam da ti ne smiju slati račune kad se isključiš jer im je Konkurencijsko vijeće zabranilo to i još ih kaznilo sa čini mi se 50.000 KM. E sada zbog toga više nikome ne daju da se isključi. Probaj, pa ćeš vidjeti. Nema veze što nemaš ugovor i što si zavrnuo radijate, paušal redovno dolazi. Nigdje ne svijetu se ne plaća usluga koja se ne koristi, samo Toplane to rade.